Kesäksi agitreenit siirtyi taas kentälle, ihanaa olla ulkona!! Koutsikin vaihtui samalla. Ekoista treeneistä en juuri mitään muista, mutta taisi olla ongelmineen/ratkaisuineen samanlainen kuin tällä viikollakin: kun mun päähän iskostetaan miten pitää ohjata niin sitten homma onnistuu. Ja rauhassa pitää edetä, jos kaahottaa niin koirakin kaahottaa =)

Tällä viikolla teemana oli putket ja esteiden takaa ohjaus. Aloitettiin kolmen esteen suoralla, jonka päästä putkeen. Kahden viimeisen aidan kaverina oli 90-asteen kulmassa toiset aidat, joiden takaa piti ohjata. Putkesta 90 asteen kulmassa olevalle aidalle, josta taas putkeen. Pari aitaa, joiden jälkeen tosi haastava keppikulma. Mun ajatus oli ohjata Justus kaarella linjaan keppien kanssa, mutta kun tuo on niin nopea, niin enhän mä mitään moista ehtinyt tehdä. Ohjasin siis suoraan kepeille, auttaen vasemmalla kädellä ensimmäiseen väliin ja ohjaamalla siitä pujotteluun. On muuten parantunut vasemmalla puolella ohjaus ihan älyttömästi. Hienoa!

Kepeiltä tehtiin takaaleikkauksia ja ohjauksia kahdelle aidalle ja putkeen. Tässäkin hetki tahkottiin, mutta saatiin sujumaan kyllä.

Kontaktien taktiikkaa on muutettu. Ne kun J tuppas hyppäämään aina yli.. Treeneissä pysäytetään aina myös ylösmenolle ja palkataan siitä. Käytännössä tämä tarkoitta hieman käskytys muutoksia, aiemmin oon käskyttänyt pelkällä "Kiipee"-sanalla sekä A:n että puomin. Nyt palataan ajassa hieman taaksepäin, ekoihin treeneihin ja aletaan käyttää esteen nimeä, sitten kiipee ja sen jälkeen ota alastuloille. Varmaan alkaa toimia mutta treeniä kyllä vaatii myös erikseen.