Nupun ollessa juoksulomalla, pääsi Huttunen varakoiraksi jälkitreeneihin. Noh, tekeehän se Huttunenkin jälkeä, mutta sillä vaan ei ole virallisia treenejä. Eli on siinä mielessä varakoira, Nupun sijainen :)

Alkuun kahviteltiin ryhmäläisten hienoja suorituksia viikonlopun kisoissa, mm. Kaisa ja Vega saivat ensimmäisen JK3:n ja käynnistivät valiokellon!!

Kävin tallaamassa Justulle n. 100 metrin jäljen, edellisen viikkoisten ohjeiden mukaan: tiuhempia askelia ja useammin nakkia. Kuvittelin tehneeni hyvän jäljen, mutta en mä vaan vieläkään onnistunut :( Askeleet oli vieläkin vähän liian pitkiä ja nakkia liian harvassa, Justun pää tuppas nousemaan liian paljon. Viimeiset kaksi metriä, jossa nakkia oli joka askeleella menivät heti paremmin. Opetellaan nyt sit oikein molempien kantapäiden kautta yhtä aikaa...

Eli tehdään nyt vielä nakkia joka askeleella -jälkeä, jotta saataisiin se nenä sinne maahan pysyvästi.

Justus pääsi myös esineruutuun ihan ensimmäistä kertaa. Käytiin yhdessä leikkien viemässä lelu keskelle kisakoossa olevaa ruutua, ja juostiin etulinjalle, josta lähes heti lähetin Justun "Etsi"-käskyllä hakemaan. Ja hienosti meni! Toisen vei Kaisa ja senkin haki nätisti. Jatkossa täytyy muistaa vaan lähetysasentoon huomiota, eikä vaan roiskase koiraa esineelle.

Nuppuhan ei ole esineruutua tehnyt, koska se ei osaa noutaa. Pirjolle sitten hoitoon viedessä manasin etten oo vieläkään saanut Nuppua noutamaan kunnolla. Noh, kahden päivän hoidossa olon jälkeen tuli viesti: "Sun pieni taitava koira osaa hienosti noutaa." Kantaa kuulemma ulkona leikkiessä hienosti lelut. Heh, eipä oo oma äippä tainnut osata vaan ymmärtää että pikkuinen on oppinut tuon jalon taidon =D