Torstaina Heidin ja Awan kanssa tokoilemassa kentän parkkiksella. Ensin paikkamakuu, nyt meni maahan ekalla käskyllä ja pysyi hyvin paikallaankin.

Lisäksi tehtiin liikkeestä seisomista. Heidin kanssa pohdittiin erilaisia palkkauksia ja testattiin niitä myös. Todettiin että variaatioita yhdistämällä saataisiin Justus ehkä tajuamaan taas mitä haetaan. Nopeaa pysäytystä lelulla, takapalkalla ajatus jäämisestä mieluummin kuin hiippailua perään ja paikallaan pysymistä muutaman askeleen jälkeen palkkaamisella. Kisoihin tosin on kaksi viikkoa, ei siinä ajassa ihmeitä tehdä.

Illalla tein vielä kotosalla pienen hetken pelkkiä maahanmenoja ja seisomisia ilman kummempaa seuraamista. Ajatuksena vaan saada vauhdilla maahan / pysäytys. Aika hienoja olivat, palkkasin nakkia heittämällä. Nälkäisenä on aina hyvä treenata :)

Kentällä käytiin vielä muistelemassa esteen takana seisomista, pari ihan pelkkää jättöä esteen taakse, kävelin "lähetyspaikalle" ja palasin takaisin palkkaamaan pysymisestä. Loppuun vielä koko liike, joka oli täydellinen, jippii!