Päivä alkoi ikkunanpesulla kotosalla. Sitä seuranneen huilitauon jälkeen kasasin nopeasti koirien kamat (joo koirien, vaikka oonkin vielä yksikoirainen, mutta piti ottaa Nupsullekin lisää tavaraa hoitopaikkaan), ja suunnattiin Justun kanssa hakemaan Nuppua.

Nuppu viettää tän viikon Vega-beeceen kaverina, ja menee näillä näkymin sitten takaisin äippälään. Vähän harmittaa heitellä pikkuista paikasta toiseen, mutta onneksi on paikkoja joissa Nuppu saa asiantuntevaa hoivaa. Kiitokset Pirjolle ja Kaisalle!

Nuppu oli revetä riemusta kun menin Pirjolle, vaikka Elsa-äiteen kanssa olikin ollut tosi kiva viikko. Mielellään se taisi kuitenkin lähteä meitin matkaan, mutta taisi pettyä kun ei päässytkään kotiin. Mutta illalla tuli raporttia että hyvin oli kotiuduttu, hih.

Mutta päivällä mentiin siis Kaisan ja Heidin kanssa jälkipellolle ihmettelemään nenä maassa -tekniikka :) Nupsun jälki meni ihan käteen, varmaan voi laittaa pitkälti juoksujen piikkiin, ei minkäänlaista keskittymiskykyä... Pää nousi vähän väliä ja tyttönen oli ihan pihalla mitä piti tehdä. Piippasi ja kävi maate kun ei ymmärtänyt miksei saa mennä vouhottaa 100 lasissa, reppana...

Justus oli.. no pikkuisen parempi. Teki töitä, mutta koska multa loppui taskusta nakit, jäi jälki liian lyhyeksi. Lisäksi pellolla oli ehkä inasti liian pitkä heinä, täytyy tehdä nurtsilla tai metsässä seuraava.

Sit vielä kentälle agittamaan. Tehtiin lyhyt rata, oli aika lämmin. Käytiin koirien kaa eka lenkillä, aateltiin ensin jättää Nuppu autoon, mut ei sit raaskittu jättää yksin. Pojat (Justus ja Toivo) remmiin ja tytöt sai temmeltää. Justus tajusi siinä vaiheessa että pikkusisko onkin aika I-H-A-N-A, korvat hukkui ja pillistä kuului vaan pihinää... Tähän kun lisätään se että Justun odotusarvot kentällä tapahtuvasta toiminnasta nostaa kierroksia muutenkin, oli soppa valmis. Mää pyörittelin silmiäni ja savua nousi korvista. Järkevintä olis ollut viedä Justus takaisin autoon, mut eipä tullut siinä mieleen.

Tehtiin sit välillä vaihtarit, otettiin Nuppu remmiin ja Justus sai juosta Awan ja Vegan kanssa. Aika tehokkaasti saatiin häätää Huttusta Nupun kimpusta, joskin uskoi sen hieman helpommin kuin pannassa riekkumisesta komennettaessa. Justun pantakin katosi, mutta löytyi sitten takaisin palatessa. Ihan täys kaaos siis tuo lenkki, never again. Tosin se hyvä puoli oli, että pojat ei tajunneet toisiaan ollenkaan kun keskittyivät niin ihastelemaan Nuppua, heh.

Agittelu meni ihan hyvin, kontaktikuuri alkaa tehota, vaikkakin on vielä ihan vaiheessa, mutta tänään oli jo havaittavissa pientä raksutusta aivoissa. Kepeille suunnittelin tulevaksi treeniksi vauhdin lisäystä apparin ja lelun avustuksella, katsotaan milloin sen ehtisi toteuttaa.