Tiistaina tokossa Huttusen kanssa. Tuli ilmoitettua Justus kesäkuun alussa oleviin kokeisiinkin, nyt se alkaa tuntua kyllä ihan harhavedolta. Ei oikein toimi tuo meidän yhteiselo tuolla ulkona, ja mulla alkaa olla motivaatio nolla, pinna kireellä ja sehän tietysti näkyy koirassakin. Tiistain treenit tehtiin kylläkin hyvällä fiiliksellä vaikka ongelmia ilmenikin.

Seuraamista tein suoraan liikkeestä, ja palkkasin leikkien. Leikistä suoraan jatkettiin taas seuraamista jne jne. Hyvällä fiiliksellä ja hyvältä näytti.

Jäävät tuntuu sen sijaan unohtuneen pojalta täysin. Tai siis kyllähän se tekee ne, mutta hiippailee monta askelta perään. Plaah. Näitä sitten tahkottiin ja mä yritin opetella palkkaamaan tätäkin lelulla heittämällä pallon taakse. Enhän mä sitä osannut yhtään! Eikä siitä näin ollen tullut oikein mitään. Mutta pitäisi niitä nyt siis edelleen vahvistaa, vaikka oon koittanut niitä kotosalla tehdäkin jollain tasolla.

Hyppyä tehtiin myös. Muutama niin että palkkasin heti hypyn jälkeen heittämällä lelun, muutama seisomisesta palkkaaminen. Viereen siirtyminen sen sijaan olikin taas ongelmallista, steppaa. Plaah!

Loppuun taidettiin tehdä luoksetulo, siinä on vauhtia, nyt pitäis vielä varmistella sitä sivulle tuloa.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Tänään lenkillä koittelin sitten sivulletuloja, ei mitään toivoa. Pysähdyksiä heittelemällä käpyjä, ne kun on kivoja. Ihan ok, pari hienoakin tuli. Pari seuruupätkää onnistui, kun heitin kepin palkaksi edelle odottamaan.