1612002.jpg

Justus ja minä käytiin debytoimassa Iitin ryhmänäyttelyssä. Tuomarina Leni Finne. Aussien luokat oli hupaisia, yhteensä 6 koiraa, 4 narttua, 2 urosta, jokainen omissa luokissaan yksinään juoksemassa.

Mä olin vähän tulisilla hiilillä kun tuo ravaaminen ei ole meidän juttu, mieluiten mennä lönkötellään peitsaamalla. Seisominenkaan pitkiä aikoja paikallaan ei ole kivaa. Mutta turhaan mie huolehdin, Justus oli hieno, kaunis ja taitava! Arvostelu kuului näin:

Oikeat mittasuhteet. Sopiva luusto. Oikealinjainen ja -ilmeinen pää. Hyvät silmät ja korvat. Hieman liikaa huulia. Oikea ylälinja. Täyteläinen eturinta (?). Erinomainen etukulma. Oikeanmallinen rintakehä. Hieman jyrkkä lantio. Hyvät takakulmaukset. Liikkuu takaraajat aavistuksen pihdissä. Erinomainen askelpituus. Hieman löysä edestä.

Tällä arvostelulla napsahti ERI, PU1, VSP ja vielä SERTikin! Aika kirkkaasi meni meikäläisen odotuksista yli ja fiilis oli sen mukainen. Julia sanoi ennen kehään menoa että jos tulee serti niin sitten Justun pallit säästyy kunnes ne muutkin sertit on kerätty. Ja tuomarin ojentaessa ruusukkeita tytöt kiljuivat laidalla ja Julia huikkasi kovaan ääneen että Justun pallit säästyi!! Tuomari hieman häkeltyneenä ihmetteli että mitä tuo nyt tarkoittaa, hih :)

1612006.jpg

1612007.jpg

1612008.jpg

1612009.jpg

Mutta katsotaan nyt, ehkäpä sitä voisi muutaman näyttelyn vielä kiertää ja katsoa josko ne loput sertit irtoisi helpostikin.. Nälkä kasvaa syödessä, mutta näyttelyihmistä musta ei silti saa.

Eipä mennyt huonosti meidän seurueen muillakaan. Pongo-aussi oli pentu-ROP. Beeceet ylsivät kasvattajakehässä BIS2. Yksittäinkin beeceet niittivät tuloksia: Toivo oli VSP ja "siskonsa" Vega ROP, RYP ja vielä BIS1! Noddy-mummo veteraani-ROP. Ja oli Onnikin aika taitava VAL ERI1 PU2, Mainio ja hauska reissu kertakaikkiaan. Sää suosi ja taidettii kaikki saada hyvän mielen lisäksi auringossa palaneita olkapäitä.

Kiitokset Julia, Anu ja Kaisa matkaseurasta ja henkisestä tuesta kehänlaidalla. Oli kivaa myös "vääränrotuisten" kanssa kasvattajakehässä, hih!