Nuppu on kaksi viikkoa ollut kyläluutana, kolme paikkaa ehti koluta ennen kuin tänään kävin hakemassa kotiin lopun juoksun ajaksi. Justus lähti vuorostaa ansaitulle palkintomatkalle mun porukoille. Käyn kyllä treenaamassa sen kanssa viikolla pariin otteeseen, jotta saa vähän aktiviteettiä ja mä mielenrauhan että on tehty edes jotain kisoja varten.

Nupulla on kuitenkin ollut oikein mukavia kyläpaikkoja. Elsa-äiteen kotona oli oikein hauska telmiä. Olivat toisilleen välillä pieniä kiusanhenkiäkin; jos Elsa meni nukkumaan, haki Nuppu lelun ja meni lällättelemään viereen. Ja leikki alkoi uudestaan. Sama toimi myös toisinpäin. Pitkästymisiä ei varmasti pienelle tullut, koska seuraa oli koko ajan. Pienen ihmislapsenkin kanssa oli osannut olla oikeen hienosti. Kerran oli tosin pelästynyt erästä pelokasta kylässä ollutta tyttöä. Ja noutaminenkin oli alkanut sujua, kuten aiemmin raportoin.

Vega-bc:n kotona oli myös kiva viikko. Tosin  Kaisan ollessa kotona oli Nuppu keksinyt että kiinni olevat ovet voi avata, voi käydä syömässä suoraan säkistä ruokaa ja tuhota hiustenkuivaimen johdon. Yksin ei kyllä suostunut jäämään, vaan vietti agilitykisojen ajan mieluummin autossa. Lenkeillä oli kiva telmiä Vegan kanssa, kisailla kepeistä ja käydä ekaa kertaa kahlaamassa vedessä!! Nuppu oli joka päivä mukana kentällä, ja siitä syystä mäkin näin Nuppua usein. Käytiin kävelemässä metsässä ja koitettiin vähän tokoilla. Kaisa oli tehnyt Nupulle pari jälkeä ja oli saanut nenä maassa -ajatuksen aukeamaan Nupullekin. Hyvä hyvä!!

1605831.jpg

1605833.jpg

Elsan satuttaessa tassunsa Nuppu meni viikonlopuksi Heidille Awan ja Fidun kaveriksi. Awasta ja Nupusta tuli parhaat kaverit, ja jopa Fidun koittaessa kertoa Nupulle talon tapoja, oli Awa päättänyt että hänen bestistään ei komenneta ja mennyt väliin. Hassuja. Nupun vierankoreus loppui siihen kun sai luvan nukkua sängyssä, heh.

1605857.jpg

1605856.jpg

ISO KIITOS Pirjolle, Kaisalle ja Heidille, että otitte pienen hoitoonne!
Ja kiitos että sain sen vielä takaisinkin, heh!