Loppuviikko vierähti mökillä "rentoutuessa". Jani puuhasteli mökkitien raivauksen parissa lähes koko ajan, minä pidin koirille seuraa ja siivoilin pihaa kunhan sekin ensin saatiin raivattua puolen metrin heinikosta. Kyllä me välillä ehdittiin moikata sukulaisia, nauttia hyvästä ruuasta ja juomastakin :)

Koirilla riitti puuhasteltavaa, jo pelkästään pihalla käyskentely ja lauman vahtiminen oli kivaa. Mun serkut heittelivät koirille ahkerasti palloa, ja päästiin nauttimaan myös yhdestä hellepäivästä ja uintireissuista. Nupulle pidin uimakoulua wuban ja keppien kera, ja pikkuinen kävi pari kertaa pyörähtämässä pienen lenkin. Yksinään järveen ei ole kiva mennä, ihan rannassa käy kahlaamassa ja kaivamassa rantahietikosta mielenkiintoisia juttuja. Justus kyllä juoksenteli veteen tuon tuosta, mutta harvemmin sekään käy yksin uimassa, kahlaaminen on kivaa ellei veteen lennä jotain (kuten wubba) jonka voi käydä hakemassa. Meidän "hieman" pallohullu noutaja...

Treenatakin piti mutta mutta... Ei lomalla jaksa stressata, lomaillaan kunnolla kun kerran voidaan. Treenata ehtii myöhemmin, tästä on tullut tän kesän vakiolausahdus, voi mua. Tehtiin me siedätyshoitoa lehmille/-ä. Nuppu pelästyi pari hiehoa heti ekana iltana, ja niitä sitten räksytettiin joka kerta kun kuljettiin ohi. Justus säesti mallikkaasti vaikkei ennen ole lehmille haukkunut. Käytiin sitten pariin otteeseen ihmettelemässä näitä kamalia ötököitä vähän kauempaa, syömässä iltasapuskaa ja muita herkkuja. Ei se kyllä yhtään helpottanut vielä se haukkuminen, jos oltais vähän pidempään oltu niin ehkä sitten. Jatketaan seuraavalla kerralla.

Lauantaina Miimi tuli käymään Pamin ja Unelman kanssa, olipa kiva treffata Nupun kasvattajaa pitkästä aikaa. Nuppis oli vähän pihalla että mikäs tämä juttu on kun yhtäkkiä piha on täynnä ausseja... Väsähti nopsasti ja ihmetteli mättäiden päällä muiden menoa. Justus sen sijaan yritti leikkiä Pamin kanssa, mutta ei ihan ollut samalla aaltopituudelle, heh. Miimi kehui Nuppua kauniiksi ja kivaksi pikkukoiraksi, vaikka ollaanhan me se jo tiedetty, heh!

Sunnuntai aamuna lähdettiin aikaisin ajamaan Mäntsälään Janin porukoille, jonne oli suunnitteilla seuraavan aussitreffit. Nupun siskot Mai ja Roosa sekä Ruu-täti olivat tulossa 1-v-synttäritreffeille, muut sisarukset/sukulaiset eivät valitettavasti päässeet! Hauska oli nähdä ja rupatella sekä samalla huomata miten samanoloisia siskokset olivat. Aluksi piti selvitellä marssijärjestys, ensin Roosa ja Nuppu ja tuntia myöhemmin vielä Mainkin kanssa nuo kaksi edellä mainittua. Nopeasti se kyräily kyllä loppui. Justus ja Ruu ottivat paljon iisimmin, Justus oli vaan onnellinen kun oli taas paljon naisia ympärillä! Vähän se myöhemmin vahti ruokia ja omaa kassia, mutta muuten kaikki meni oikein mallikkaasti ja kaikille oli hauskaa!

Kuvia molemmista treffeistä tulossa myöhemmin.