Agissa vaihteeksi lyhyt teemapätkä, aiheena putkien kuolleet kulmat ja keppien kulmat. Kivaa!! Vaikka radat onkin kivoja, on välillä ihan paikallaan tehdä lyhyitä pätkiä ihan vaan jotain tiettyjä juttuja.

Justun pujottelu ontui tänään, ei oikein löytänyt rytmiä ja oli jotenkin kankea. Johtui osittain siitä että tauon jälkeen mä oletin että kyllähän se nyt puijottelun muistaa. Nimittäin heti kun otin ohjaavaa kättä vähän avuksi, alkoi rytmi löytyä paremmin. Mutta oli siinä jotain muutakin, täytyypä ottaa pieni muistinvirkistys aiheeseen.

Keppien ohjaus eri kulmista sujui heti kun itse vaan otin rauhallisesti, ja ohjasin tarkasti. Ekalla radalla kepeille tultiin keppien kanssa samansuuntaisesta ja samassa linjassa olevasta putkesta, kaartaen välissä olevan aidan takaa. Tai oikeastaan niin että aita jäi mun ja Justun väliin. Tämä meni yllättäen aika hyvin, ajattelin että Justus lukisi sen aidan siinä meidän välissä hypättäväksi, mutta yllättäen, tulikin suoraan sinne minne piti, eli kepeille. Toisella radalla takaapäin 45-asteen kulmassa palkkasin ekaan väliin tulosta ja sitten jatkettiin matkaa.

Putkien kulmat onnistui hienosti, yksi tai kaksi kertaa taisi mennä mönkään mun huonojen ohjauskulmien takia. Ekalla radalla rata alkoi kahdella aidalla, jotka oli toisiinsa nähden 90 asteen kulmassa, josta sitten taas 90 asteen kulmassa olleeseen putkeen. Toiselle putkelle mentiin kääntyen kepeiltä 90 astetta aidalle, josta 90 asteen käännös putkeen. Toisen radan putket oli suht samalla tavalla, ensimmäiselle vaan käännyttiin aidan jälkeen 180 astetta.

* * * * * * *

Agility tuntuu taas sujuvan, täytynee katsoa parit kisat....