Onnea Nupulle ja kaikille sisaruksillekin!!

Ensimmäinen vuosi pikkuisen kanssa on ollut ihana, kiitos Miimille ihanaisesta Nuppu Nenäsestä! Nuppu valloittaa suloisuudellaan ja hassuilla tavoillaan minut joka päivä uudelleen. On se vaan aikamoinen pakkaus... Justuskin on tykästynyt "siskoon", varsinkin ekan juoksun jälkeen Justus on tajunnut että tämähän on tyttö, wau! Kovasti mennä kirmaavat uudella pihalla, ja läheisellä metsäpolulla on kivaa ajaa takaa, yleensä Justus menee edellä, mutta välillä Nupun saadessa pallon, vaihtuvat osat.

Näin pieni pikkuinen on ollut joskus, ja nyt se on jo iso neiti (alla)!!

801920.jpg

1715717.jpg

Nuppu pääsi eilen kirmaamaan Pongon kanssa, tänään käydään moikkaamassa eläinlääkäriä rokotusten merkeissä (Justus tulee myös, saan molemmat samalla kertaa). Nuppu saa myös Justus kanssa yhteisen synttärilahjan tänään, vesi-wubba tulee varmasti kovaan käyttöön kun mennään loppuviikoksi mökille. Nuppu nimittäin tajusi viikonloppuna että vedessä voi uida ja se on oikeastaan aika kivaa. Kahlasin matalassa rannassa koirien kanssa ja Nuppu uskalsi ensin kastelemaan mahan, jonka jälkeen meni kovaa vauhtia takaisin rannalla, kun se ei ollutkaan kivaa. Tuli kuitenkin perässä uudestaa, ja lähti ihan itse uimaan, jippii!

* * * * * * * * * * * *

Muuten synttäripäivä alkoi hienoisessa jännityksessä, kun Janin lähtiessä aamulenkille löytyi toinen kissamme aitauksen väärältä puolelta... Miten se oli yleensäkään ulos päässyt, on suuri mysteeri, koska kukaan ei niitä aitaukseen ollut laskenut. Miuku saatiin helposti sisälle, mutta sitten huomattiin myös Taavin kadonneen.. Ei ollut sisällä eikä ulkoa löytynyt mistään. Siinä sitten aikani huutelin ja menin välillä sisällä aamupalalle. Välillä kävin huutelemassa pihalla, ajattelin että jos se on tuossa viereisessä metsässä niin ei tajuaisi kauas lähteä jos kuulee mun äänen välillä. Jani meni sitten aamukahvin kanssa etupihalle huutelemaan ja sieltähän se sitten löntysti metsästä, meidän villikissa. Taavi on muutenkin vähän arka, ja heti kun tulee jotain uutta ja jännää niin se arkailee vielä lisää. Jani sai kuitenkin Taavin kiinni ja turvallisesti sisälle. Tunnin se ehti olla poissa kotoa, HUI! Onneksi löytyi, ehti jo kaikenmaailman kauhukuvat vilistä mielessä, mitä voi "pienelle" sisäkissalle maailmalla tapahtua.