Justun kanssa käyty parit agilitykisat, ja yllättävän hyvin on mennyt. Tai siis mä olen positiivisesti yllättänyt. Juurikaan en noista ekoista mitään muista, mutta videoistahan sen näkee.

JANKKin epäviralinen agi-ranking 6.8.
Pistettiin taas seuran agikoirakoita paremmuusjärjestykseen, leikkimielisestihän näissä aina kisataan, ja kisatreeniähän tämä vain on. Tuomarina Marjo Salonen.

Ihanneaika 55. Suoritusaika 51,02, aikavirhe -3,98, ratavirheet 10. TULOS: 10.

Video


JANKKin viralliset kisat 10.8.
Meidän kolmas virallinen kisa. Kotikisojen etu, tuttu kenttä ja ympäristö, tuttuja ihmisiä, paljon vinkkejä :)
Tuomarina Markku Vuorinen, tuomariharjoittelija Johanna Wütrich.

agi: Ihanneaika 50. Suoritusaika 43,24, aikavirhe -6,76 ratavirheet 15. TULOS: 15.
hr: Ihanneaika 47. Suoritusaika 37,78, aikavirhe -9,22, ratavirheet 10. TULOS: 10.

Videot: agirata ja hyppäri.


JAU:n kisat Järvenpäässä 23.8.
Tänne kisoihin lähdettiin ihan vaan Mujusen perässä. Ja koska Hämeenlinnan näyttelyyn ilmoittautuminen oli mennyt jo ohi, heh. Harmi vaan että moni muukin oli tullut, ja agiradan tuomaroi Kati Wala, Salme Mujunen vain hyppärin. Näistä ei ole videota, joten joudun selittelemään, ja jopa vielä muistankin jotain.

Agirata oli ensin. Rata oli kiva, siinä oli onnistumisen mahdollisuudet mutta saattaisi mennä myös aivan  pieleen. Saavuttiin paikalle reilua tuntia ennen ja ehdin Justun kanssa kävellä paikkaa ympäri moneen kertaan. Justus kävi alusta asti ihan kierroksilla. Ja mä olin liikenteessä vähän aivot narikassa. Jännitti vähän kun oli outo ympäristö, eikä tuttuja juuri mukana. Eli tulos oli ehkä odotettavissa.

Rata alkoi kahdella aidalla, josta mentiin puomille. Menin ottamaan toisen aidan ja puomin väliin vastaan, näin sain kontaktin toimimaan. Puomin jälkeen aidan kautta täyskäännöksen tekevään putkeen. Putkesta pituudelle, jonka jälkeen otin haltuun, tai yritin, jotta A:n kontakti tulis otettua. Vielä mitä, hyppäs paikaltaan ihan täysin yli. Blaah.

A:lta rengas, jonka jälkeen pari kaartavaa aitaa ja kepeille. Kepeiltä tuli kielto. Keppien jälkeiseltä aidalta kielto, en tajua miten se sen ohi säntäsi, mutta teki hylllyn sitten hyppäämällä mun tykö sen väärältä puolelta. Lopussakin tuli varmaan jotain virheitä vielä kun mentiin vaan loppuun asti jollain tapaa, olin kuulevinani että aika olis ollut jotain 49, mutta hyllyhän se anyway oli.

agi: Ihanneaika 48. HYL.

Hyppäri menikin vähän paremmin. Justus oli ehtinyt jo purkaa energiaansa, ja odotettavissa olisi vähän paremmin kuulolla oleva suoritus.

Alkoi suoralla, aita-rengas jonka jälkeen otin liian tiukasti haltuun ja keppeilta tuli kielto. Stupid me! Keppien jälkeen putkeen, jonka jälkeen alkoikin tosi mielenkiintoinen pyörityssetti aidoilla ja putkilla. Niitä on ihan turha edes selittää. Takaaleikkauksilla päätin edetä, koska valssien kanssa en olis ehtinyt. Ja kyllähän me niistä sitten selvittiin, koska päästiin loppuun . Yhdeltä putken jälkeiseltä aidalta tuli kielto, kun olin liian sivussa, ja hyppyjen jälkeiset kaarrokset oli liian isoja, mutta se nyt olikin tiedossa että me ei siivekkeitä nuolla :)

hr: Ihanneaika 60. Suoritusaika 39,76, aikavirhe -20,24, ratavirheet 10. TULOS: 10.


Että sellaisia. Nyt huilitaan pari viikkoa, ja mennään varmaan vielä Hämeenlinnan kisoihin ennen näyttelyrupeamaa.