Nuppu on ihana tokokaveri! Pienellä on intoa kamalasti, ja tarjoilee kaikenlaista toimintaa kun ei ihan aina vielä tiedä että mistä on oikein kyse. Maahanmano on tällä hetkellä niin vahvaa, että se on Nupun mielestä ratkaisu ihan kaikkeen!

Paikkamakuuta on tehty vähän, mutta kesätauon jälkeen se oli loksahtanut kohdalleen. Nyt pysyy jo häiriön alla kentälläkin, ja pidempiä aikoja. Ryhmäpaikkamakuuta ei tosin olla tehty, sitä olisi kyllä jo aika koittaa lyhyellä matkalla ja ajalla.

Nupun seuraaminen on parantunut paljon, osaa jo hakea paikan paremmin, kontakti pysyy pidemmänkin matkan. Kontakti tosin on aina ollut hyvä. Poikittaminen on toisinaan ongelma, tuppaa tulemaan niin mun jatkoihin kiinni ja eteen että meinaan kompastua. Käännökset on työn alla, ne ei ihan vielä ole hallussa. Perusasennot tekee, käsiapua tarvitaan välillä, koska tulee helposti innoissaan vinoon.

Jääviä Nuppu ei oikein vielä hahmota, on niin tottunut tulemaan äiteen eteen tekemään asiat. Seisominen on hankalaa, se oli jossain vaiheessa jo hyvä, mutta nyt tarjoaa istumista. Niitä on nyt tehty samalla tavalla kuin Justulle, ihan vaan kädellä liikkeestä pysäyttämällä, heittämällä lelua/namia...

Estehyppy on kivaa, seisomaankin jo taitaa pysähtyä, mutta ei malta vielä olla ihan paikallaan kun siirryn viereen.

Luoksetulossa saisi olla vauhtia vähän lisää, joten tehdään aika paljon pelkkiä vauhtiluoksetuloja hetken aikaa. Erikseen treenataan sitten perusasennon hakemista eri kulmista.

Niin hyvin Nuppu kuitenkin nuo ALO-tason jutut jo tekee, että pohdin josko seuran rankingeissä koitettais ITU-tasoa, kun siellä saa palkata. Mutta ei me varmaan vielä.