Turengissa kisattiin tänään Etelä-Hämeen kennelpiirin tokon mestaruuksista. Minä ja Justus osallistuttiin jälleen koittamaan josko meidän turnauskestävyys olisi kehittynyt. Ja olihan se, hurraa, kyllä oon niin iloinen tästä työvoitosta! Vaikka ei se kyllä mitenkään puhdas suoritus ollut, mutta ykköstulos ja sillä sipuli!

Rivi oli seuraavanlainen:

Luoksepäästävyys 10p
Paikkamakuu 10p
Seuraaminen kytkettynä 8p - eka liikkeestä seis -perusasento jäi puuttumaan, kontakti oli vähän niin ja näin.
Seuraaminen vapaana 7,5p - sama kuin ekassa seuraamisessa.
Maahanmeno 9p - yhtään en muista. Oisko ottanut loppu perusasennon tosi hitaasti tai jotain..
Luoksetulo 10p
Seisominen 5p - loppuperusasento jäi puuttumaan, useampi käsky siihen, ja olisko ollut lisäksi jotain muuta, en muista.
Estehyppy 8p - hyppäsi ja pongasi oikealla puolella roskan, pysähtyi sen luokse kylläkin käskystä ja haisteli sitä sen aikaa kun tulin vierelle :)
Kokonaisvaikutus 9p

Yhteensä 169 pistettä ja kokonaiskilpailun viides (yhteensä 14 koiraa).

Oltiin mukana myös joukkueessa, joka sijoittui kolmanneksi, eli saatiin hieno pysti kotiin tuomisiksi. Huonoille ei suinkaan hävitty, meidän seura otti komeasti kolmois voiton, hurraa!! Hyvä JANKK!

Tuomarina Kari Kielo, joka oli kyllä tiukka ja tarkka. Ylimääräisiä pisteitä ei herunut, rokotti pienistäkin jutuista, mutta niin arvokisoissa kuuluukin. Mutta ei se meidän ykköstulosta yhtään huononna, hih. Mä olin niin iloinen jo pelkästään siitä että mentiin kisa läpi hyvällä fiiliksellä. En edes muistanut kuunnella tuomarin loppukommentteja ja kokonaisvaikutuspisteitä, kehuin vaan Huttusta kovasti. Kehästä poistuessa sihteeriteltasta kuului "Hyvä Minna!" johon vastasin että oliko se ykkönen ja sain myönteisen vastauksen. Sitten me rynnättiinkin Justun kanssa nopeasti leikkimään ja iloitsemaan!

Ite koitin vaan unohtaa kokonaan että ollaan kisoissa, pitää paketin kasassa ja koiran vireen yllä kehumalla vaikka suoritukset ei olleet ihan sitä mitä toivoisin. Ja se toimi! Seuraamiskaavioissa oli tosi nopea tempo käännöksissä ja muissa. Edellisestä ei ollut ehtinyt toipuakaan kun jo käskytettiin seuraava. Ja oli meidän eka kisa jolloin toinen kehä pyöri vieressä, sekin parantaa tulosta häiriökestävyyden kannalta! Nyt treenataan AVOn ja VOIn liikkeitä talvi, ja koitetaan niitä sitten ensi vuoden puolella!

Kiitos kovasti treenikavereille ja koutseille avusta, neuvoista ja tuesta!!!