Nupun kanssa käytiin tänään opiskelemassa BH-kurssia. Tai oikeastaan enemmän opiskelin minä. Käytiin läpi seuraamiskaaviot, liikkeestä istumiset ja maahanmenot sekä luoksetulo. Siis vain me ihmiset käveltiin ja laskettiin askelia vuorotellen. Samaan aikaan joku koirista oli paikkamakuussa.

Nupun paikkamakuu oli katastrofi, mä kuvittelin että pysyisi paremmin, mutta näköjään arvioin väärin. Ensimmäinen setti oli ehkä 20s, sitten ruvettiin nousemaan heti kun otin pikkuisen etäisyyttä. Siinä se loppuaika menikin, lopulta jäin ite seisomaan Nupun viereen ja kehuin kun pysyi maassa.

Eli siis rupeamme työstämään tätä oikein urakalla. Tehtiin vielä erikseen toisella kentällä treenien lopuksi.  Heidi ja Fiukkis kentän toisessa päässä häiriönä samalla teemalla ;) Ekan 30s N pysyi, ja ehdin palkata. Ajattelin ottaa vielä uuden, lyhyemmän setin ja sehän meni sitten ihan ahnehtimiseksi ja treeni piloille. Pääsin 7s asti ja tyttö nousi. Blaah. Tehtiin toistoja varmaan 20, kunnes sain Nupun pysymään sen 5s ja palkattua. Houh, kylläpä ärsytti sen jälkeen. Mutta tietää mitä treenaa talvella...

Henkilöryhmä namin avulla jees, mutta pysähtymisen ja palkkaamisen jälkeen loikkasi Annen päälle. Tähan siis vielä lisää kestävyyttä, ja siedätystä ihmisten ympärillä jotka on edelleen niiiiin ihania. Seuraaminen muuten ihan ok, käännökset on alkaneet vähän hahmottua, mutta helposti pistää pyllyn maahan.

* * *

Ennen kotiinlähtöä tehtiin vielä agilitya, kontakteja, keppejä, takaakiertoa ja välistävetoja. Hyvä tyttö.

Iltalenkillä treenattiin hihnakäyttäytymistä ja BH:n kaupunkiosuutta. Naksu ja palkka nätistä kävelystä, koirien, lenkkeilijöiden sekä pyöräilijöiden ohittamisesta sivulla. Kontaktia en vaatinut, mutta sivulla piti pysyä ilman että hihna turhaa kiristyi. Hyvin meni, ja loppulenkistä päästiin jo pitkiä pätkiä ettei hihna kiristynyt kertaakaan. Tehokuuri siis päälle, ja tämäkin saadaan kuntoon. Vihdoin ;)