Torstaina alkoi Justun näyttelytreenit. Justus on sopivasta ilmoitettu muutamaan näyttelyyn nyt syys- ja lokakuussa, joten koulutus tuli juuri sopivaan rakoon. Nuppukin olisi voinut osallistua, mutta kun ei tuolla turkilla tän vuoden puolella mitään näyttelyitä käydä, niin jätetään neidin treenitkin suosiolla ensi vuodelle (ja treeniryhmä olis vielä molemmilla ollut sama, joten mun olis pitäny kloonata itseni).

Justus muisti yllättävän hyvin mikä homman nimi onkaan. Peitsiä tuli vaan parissa kohtaa, seisoi nätisti ja käyttäytyi muutenkin hienosti. Ravaaminen ei ollut yhtä vauhdikasta kuin ennen, tai sitten mä vaan on alkanut juosta kovempaa ja Justus jää jälkeen (so not true!) Sitä täytyy siis pohtia...

Tänään olikin sitten oikea näyttely Porvoossa, ja käytiin pyörähtämässä kehässä. Jouduin ihan yksin matkaan, joten jännitti aika tavalla. Kaisa antoi onneksi viime hetken puhelintukea, heh. Saatiin EH1, eriä ei uroksille ruotsalaisen tuomarin, Göran Bodegårdin toimesta edes jaettu. Ihan täysin en ole vielä tulkannut tuota arvostelua, mutta alkaa lauseella "Maskuliininen, kaunis, tyypillinen koira." Hyvät liikkeet sivusta , kaunis turkki... Eli siis piti Justusta, mutta jokin ei ihan mennyt kohdalleen. Mun mielestä se jokin oli liikkeet, esittäessä ei ravit menneet ihan kohdalleen, tuli laukkaa ja peitsiä... Mutta tyytyväinen oon kuitenkin. Hyvä Huttunen!