Nuppu ei ollutkaan hetkeen tokoillut sisätiloissa, ja kotona esim. seuraamisen olen huomannut takkuilevan, sopiva vire ei löydy. Jätättää, kontakti ei pysy jne. Se oli siis mun suurin huolen aihe, koska ajattelin sen lässähtäneen täysin. Sitä siis ensin. Tarjaa pyysin tsekkaamaan paikkaa ja perusasentoja, koska ne tuppaa vinoutumaan.

Vire löytyikin tosi hyvin, Nuppu tiesi olevansa oikeissa töissä, eikä tarvinnut tehdä juuri muuta kuin viedä halliin! Heti löytyi mun täpäkkä treenikaveri, joka tekee kun pyydetään, hih. Seuraamisen paikka oli ok, ja kontaktikin ihan jees. Eihän meidän pätkät ole kuin maks 5m pitkiä.. Perusasennot korjattiin palkkaamalla ulkokautta, joilloin Nuppu suoristaa itsensä eteenpäin. Näyttipä hyvältä! Lisäksi mun täytyy kiinnittää huomiota siihen mihin suuntaan askeleeni suuntaan, huomaamattani astuin lähes poikkeuksetta joka kerta hivenen koiraan päin. Tehtiin vielä paikallaan käännöksiä molempiin suuntiin sekä täyskäännös (huomio siihen että koira käyttää takapäätään, mun käännös "paikallaan").

Seuraavaksi hyppyä. Ensin pari niin että heitin narupallon heti perään, hyviä. Loppuun yksi niin että pyysin seisomaan, onnistui täpäkästi ja tästä lensi perään palkaksi lelu.

Sitten jääviä. Seisominen on oikeasti parantunut, käsiavulla vielä stoppaus, välillä myös nakki suuhun, mutta Neiti pysähtyy ja pysyy. Vapautus takapalkkana olleelle lelulle. Myös muutama maahanmeno, ekaa kertaa onnistui ilman käsiapua. Lakoaa nopeasti, hyvä. Pelkkiä maahanmenoja treenatessa täytyy muistaa palkata heittämällä lelu alakautta eteen, ei yläkautta taakse (ettei tule jojoa, mikä on kyllä oikeasti vaarana, kun Nuppu on sellainen virtapiikki). Kiitokset tästä huomiosta!

Muiden puidessa treenisuunnitelmia tehtiin Nupun kanssa paikkamakuuta. En uskaltanut ottaa vielä ryhmään, kun se voisi olla Nupulle liikaa häiriön puitteissa. Kun ollaan juuri alettu tajuta mikä se paikallaan makuu oikein on. Palkkasin maahanmenon ja kävelin itse n. 5m päähän. Palkkasin noin 30s jälkeen, ja kävelin 10m päähän. Nyt Nuppu kuitenkin nousi. Kävin palauttamassa maahan, ja kävelin jälleen 5m päähän. Nyt pysyi taas sen 30s ja kävin palkkaamassa. Vielä nopea pätkä niin että jäin selin, ja sekin onnistui. Hyvä Nuppu!

Treeneistä jäi kiva fiilis, koska asiat joiden luulin muodostuneen ongelmaksi toimivatkin hallilla. Nyt vaan lisää toistoja ja hiontaa, seuraamisen vähitellen pituutta ja käänöksiä. Hmmm.... Kisaintokin nostaa päätään, ehkäpä näillä tiedoilla voisi jopa koittaa kisaamista keväällä.... Hmmm...