Nuppu aloitti toisen juoksunsa maanantaina, ja kiikutin sen sitten heti tiistai aamuna Pirjolle Elsa-äiteen kaveriksi. Olisihan tuo voinut olla vielä pari päivää kotosalla, mutta vein nyt kuitenkin.

Äidin ja tyttären jälleennäkeminen oli taas riemuisa, heti alkoi paini ja leikki. Ne on niin hassuja, tykkäävät hirveesti peuhata yhdessä kun on niin samanlainen tyyli leikkiä. Osaavat tytöt kuulemma rauhoittuakin aika ajoin ja yöt nukutaan rauhassa. Pikku-Aadan naamaa pestään kilpaa, heh. Hyvä että Nuppis tulee toimeen myös perheen lasten kanssa.

Meillä kotona on ollut aika rauhallista, ja Justus nauttii ainokaisena olemisesta täysin rinnoin. Töistä tultua juoksee pihalla ensin pallo suussa mieletöntä rinkiä, kunnes sitten muistaa että ai niin, pitää pissata. Ja sitten jatkuu veivaaminen. Kissatkin on tajunneet että "varjo" (=Nuppu) on jossain lietsussa, ja voivat mellastaa ihan rauhassa. Nuppu kun on ottanut kissapoliisin roolin, jota Justus aiemin piti hallussaan, ja seuraa/paimentaa kissoja minne ne ikinä menevätkään ja pistää tarvittaessa kuriin. Mutta nyt on Miukulla ja Taavillakin kissanpäivät, Miuku on taas nukkunut sängyssä ja Taavi mekastaa yöt :)

Kovasti on pikkukoiraa jo ikävä, ja viikonloppuna täytyykin käydä pientä vähän rapsuttamassa... Viikonloppuan koitan myös saada aikaiseksi jonkinlaista treenipäivitystä.