Nuppu is back, hip hurraa!!

Töistä lähtiessä hain Nupun kotiin, kiitokset Pirjolle ja koko perheelle Elsa-äitiä myöten pikkuisen hyvästä hoidosta! Ihanaa kun on paikka, jonne Nupun voi viedä ilman huolta. Tietää, että Nuppu on parhaassa mahdollisesssa paikassa, ja siitä pidetään tosi hyvää huolta!

Kotiin tullessa oltiin molemmin puolin iloisia, Nuppu kyllä kertoi saman tein Justulle, että tilaisuus on kuule jo mennyt, että jätäpäs mut rauhaan. Ehkä pikkuisen huvittavan näköistä tuo pienen isottelu, heh. Justun ei näistä tuittuluista kuitenkaan menetä toivoaan ja koittaa lämmitellä Nuppua hetken päästä uudestaan... Ja saa kimppuunsa aika kipakan neitosen =D Hassu kaksikko, huomenna Jani on onneksi osan päivää kotona, ja mäkin taidan kotiutua kotikonttoriin hieman normaalia aikaisemmin. Ja eihän Nuppu siis enää ole viikonlopun jälkeen tiputellut, se vaan Justun nenään tuoksahtaa vielä ihanalta. Ja on kyllä niin neitiä että!

Loppuviikko on aikaa katsella tilannetta; lauantaina olisi Nupulla nimittäin Sormusen Virven tokotreenit, kun en ketään varakoirakoista saaanut tilalle. Taidetaan siis mennä tekemään jotain tosi helppoa ja palauttavaa reilun kolmen viikon juoksuloman ja vähän useamman viikon treenitauon jälkeen...