Nuppu oli sitten tokokurssilla. Vähän oli itsellä sellainen soitellen sotaan -fiilis, kun ei oltu hetkeen tokoiltu, kotona tehtyjä perusasentoja lukuunottamatta. Maahanmenokin näyttää unohtuneen, joten täytyypä ottaa aikasta lailla helppoja juttuja lähiaikoina ja palautella vähän mieleen mitä se toko oikein on. Ja näillä eväillä mentiin Sormusen Virven oppiinkin. (Tarjalle kiitos muistiinpanoista, niistä oli hyvä tarkistaa että mites se nyt menikään... ;) )

Aloitettiin kontaktilla. Otin Nupun sivulle palkkasin ensin pelkästä hyvästä kontaktista, sen jälkeen "härnäsin" vähän viemällä namin vasemmalla kädellä Nupun ohi, ja odotin että saan kontaktin jonka jälkeen kehu ja palkka. Täytyy jatkossa huomioida missä kohtaa Nupulle on kontakti, onko se taskussa, reidessä vai missä. Nyt katsoin itse Nuppua selvästi kasvoihin, joka tietysti tarkoittaa seuraamisessa/perusasennoissa liian edessä olevaa paikkaa. Kontaktia pitäisi myös vahvistaa häiriön alla, namit edessä maassa, joku heittelee palloa...

Sitten seuraamista. Tehtiin pari lyhyttä pätkää lennosta. Ekan palkkasin heittämällä mötkön eteen, tästä tuli huomio mahdollisesta edistämisestä (joo, tiedetään, miksi tein niin?). Palkkaus siis mieluummin oikeasta kädestä lähellä kroppaa. Lyhyisiinkin matkoihin voi yhdistää käännöksiä, juoksua, hidasta käyntiä... Pääasia hyvät onnistuneet pätkät. Kontaktissa ja seuraamisessa molemmissä täytyy kuitenkin muistaa eteneminen ja vaatiminen, ei pidä liikaa jäädä junnaamaan. Molemmat on kuitenkin jo hyvällä mallilla, joten eteenpäin vain.

Sitten noutoa, se olikin paremmalla mallilla kuin luulin. Heittelin Nupulle kapulaa, vaadin käteen luovuttamisen josta lensi palkaksi aluksi mötkö, sitten saatiin pallo lainaan. Nupusta kapula oli kyllä kivempi kuin kumpikaan leluista.. Luovuttamisesta pitäisi nyt tehdä kaikkein hauskin, ja tehdä itsestä samalla helpommin lähestyttävä. Palkkauksena vaihtari, eli käteen tuodusta lentää pallo tms. Nami ei ollut Nupulle tarpeeksi hyvä palkkaa. Saalisvietti leikkiä vois jatkaa tässä edelleen, pari kapulaa, pari palloa.. Tekniikka alkaa olla kohdallaan, vielä ei tarvitse huolehtia pitoasennosta, se korjaantuu ajan ja vireen myötä.

Lopuksi tehtiin luoksetuloa. Tajusin vasta pari viikkoa sitten Anun ja Pongon treenejä seuratessa että voisin helpottaa Nupun eteentuloa heittämällä pallon jalkojen välistä. Tätä sitten koitettiin nyt. Aluksi täytyy treenata Nupun kanssa erikseen tuota ja auttaa tarvittaessa sillä se oli Nupun mielestä outoa. Kun onnistuu läheltä, ja otetaan koko matkalta, niin täytyy itse muistaa olla eleetön ja Nupun ollessa vasta tosi lähellä, sitten vasta ottaa haara-asento, ja tiputtaa pallo selän takaa jalkojen taakse.

Seuraavat Virven treenit on tammikuun puolessa välissä, täytyy koittaa siihen mennessä edistää asioita :)

* * * * * * * * *

Jani ja Justus olivat mukana, Jani katsomassa piiiiiitkästä aikaa meidän touhuja. Justus pääsi tekemään paikkamakuun ja -istumisen, kun Nuppua en niihin viitsinyt ottaa. Istumisessa meni ensimmäistä kertaa maahan (just ennen kuin 2min täynnä), täytyy tehdä eri ajoilla, mutta ei vielä kannata tehdä asiasta itselle ongelmaa. Oli kuulemma mun uudelleen istuttamisen jälkeen vähän haukotellut, mutta tosiaan ensimmäinen kerta, joten täytyy vaan seurata tilannetta. Makuu EVL tyyliin, bueno, oli kuulemma oikein patsas, kerran oli vilkaissut viereistä tyttöä "sillä silmällä", mutta jäi kuitenkin siihen. Jani naureskeli Justulle, kun oli kuulemma nostellut välillä häntää ylös ja ihmetellyt miksi ei tapahdu mitään.