Käytiin Hyvinkään koiraurheilukeskuksesssa treenaamassa seuran tokovuorolla. Olipas kiva mesta, pohjana ollut keinonurmi tuntui kivalta, ja tilaa oli riittävästi useammallekin treenaajalle yhtäaikaa.

Paikkamakuu Pongo seurana. Piilossa, aika oli varmaan joku 2 min. Pysyi vaikka viereisellä kentällä tehtiin agia ja Anu kävi pari kertaa palkkaamassa Pongoa, vähän oli pää kääntyillyt. Mutta hyvä, hienoa että malttaa olla!

Ruutuun juoksua, jätin lelun jo ennen kuin hain Justun häkistä. Vähän J arpoi että mitä tämä on, mutta pongattuaan lelun, juoksi suoraan ruutuun. Seuraavat tehtiin niin että Anu palkkaisi heittämällä lelun Justulle. Noh, J arvasi että lelu on A:lla kun ei sitä ruudussa ollut. Anu odotti että J menee ruudun sisäpuolelle ja palkkasi sitten. Toinen oli parempi. Loppuun vielä niin että lelu odotti jo valmiiksi ruudussa. Hyvä ja vauhdikas! Myös muutama paikan hakeminen ruudussa, eli jätin Justun istumaan, menin itse ruutuun ja käskytin ruutu-käskyllä mun tykö ruudun sisäpuolelle ja seisotin siinä hetken ennen palkkaa.

Nyt mun pitäisi kirkastaa itselle että mitenkä ruutua oikein aikuisten oikeesti treenaisi, on nyt vähän ollut suunnittelematonta, ja pitäisi saada eteenpäinkin -> seisominen, maahanmeno, kävelyt...

Sitten seuraamista, alkuun tehtiin itseksemme lyhyitä pätkiä ja palkkasin lelulla. Sitten Anu käskytti piiiitkän pätkän. Oli paljon käännöksiä, hidasta, juoksua.... Ajoittain oikein hyvää, käännökset löysiä, välillä kontakti tippui. Eli tehtiin sitten vielä erikseen pelkkiä käännöksiä niin että lelu oikeassa kädessä ja palkkasin heti käännöksen jälkeen. Lennosta liikkeelle, ja uusiksi. Tuli hyviä ja vauhdikkaita, ja ennen kaikkea pysyi liki käännöksissä. Lisäksi vielä pari lyhyttä pätkää suoraa, jotka palkkasin lelulla.

Matkalla häkkiin vielä muutama liikkeestä maahanmeno, tarkoituksena treenata paluuta koiran taakse. Pysyi tosi nätisti paikallaan, eikä kääntynyt lonkka-asentoon. Hyvä hyvä.

Oikein kiva treeni, lyhyt ja ytimekäs, vaikka kivan paikan ollessa kyseessä, olisi voinut treenata vaikka vielä toisenkin tunnin!