Nupun levätessä hieronnan jäljiltä lähdettiin Justun kanssa tokottaan. Tarkoitus oli vetää pari liikettä kisanomaisesti, ja hinkata sen jälkeen. Tämä viikko on tosin niin kiireinen, että päätin jättää hinkkaamiset väliin ja poistua nukkumaan, mikäli treenikaverit selviävät ilman meitä.

Alkuun paikkamakuu. Piilossa, aika n. 2min.
Justus oli jossain vaiheessa vaihtanut lonkka-asentoon (sen se kyl tekee almost anytime), muuten hieno.

Sitten seuraamista.
Alku tahmeeta. Kontakti hukassa. Parin metrin jälkeen "liike seis", jonka jälkeen juoksuun mars. Juoksussa edisti varmaan metrin verran, mitä ei oo tehnyt ikinä, vähän niinkuin lähti lenkkiseuraamaan... Hoh, no mut sit lähti rullaamaan, parani siis loppua kohti ja teki hyvinloppuun asti. Vasemmalle käännöksissä mun pitäis pitää isompi tempo yllä. Ja noita alkuja korjata lyhyillä pätkillä, mitä me ollaan kyll tehtykin, mutta en nyt tiedä mistä se oikein johtuu...

Sitten nouto.
Houh. Ekan varasti heti heitosta, vaikka olin sanonut "odota" ennen "valmista". Taisin sanoa liian kiltisti. Tuodessa palkkasi itse itsensä huitelemalla kapula suussa mun ohi, ihan kuin olisi juuri saanut mitä ihanimman lelun suuhun... Uusi yritys, nyt pidin pannasta kiinni heitossa. Lähti kovaa, saalisti, ja juoksi taas minne sattuu mun ohi. Tuli sivulle vasta käskystä... Eli liike vaatii vielä työstöä. Vinkkejäkin tuli, mutta nyt ei jaksa niitä tähän purkaa.

Vikaksi kaukkarit (i-m-i).
Ohjaaja mokasi tämän liikkeen kisamaisuuden :) Hallille päästyäni koitin kerätä kisajännitystä, ja tässä liikkeessä sitä ilmeisesti oli. Päässä ei ollut mitään havaintoa kaukojen käskytyksestä. Sanoin vaan olevani valmis, ekaksi käskyksi sanoin "kauko" vaikka sen piti tietysti olla "maa"... Noh, onneksi oli treeni, ja tuomarina ollut Julia vinkkasi että mitä pitikään käskeä... Noh, alkujännityksen jälkeen käskyt meni oikein, Justus ei tosin noussut ekalla istumaan. Tuijotti Juliaa ja mua vuoron perään. No tää eka nousu onkin ollut meidän ongelma, sen jälkeen sujuu teknisesti ihan loistavasti. Eli siihen ekaan nousuun kovasti treeniä ja palkkaa lisää. Edelleen.


Vaikka mun ei pitänyt hinkata niin kävin tekemässä vielä ennen kotiin lähtöä lyhyitä pätkiä seuraamista. Ei mitään mallisuorituksia mutta intoa oli.