Nuppu kävi tänään Annella hierottavana ihan ekaa kertaa elämässään. Vähän oli mielessä että mitenhän tuo touhupeppu malttaa asettua ja olla paikallaan. Vaikkakin Nupun mielestä maailman ihaninta on esitellä massua ja jos joku vielä malttaa paijata sitä niin siinä voisi olla vaikka koko päivän.

No mutta, hienosti meni. Muutaman kerran molemmilta kyljiltä Nuppu koitti nousta, mutta tyytyi kohtaloonsa ja pysyi maassa kun ylös ei annettu nousta. Huokaili ja vastaili tarkasti jutteluihin, ihan kuin olisi ymmärtänyt joka sanan Yllättynyt Päästiin siis "pentuhieronnaksi" hyvin käytyä kaikki jäsenet, ja Anne oli hurjan tyytyväinen kuinka hienosti neiti oli ekakertalaiseksi.

Niin ja se kaikkein tärkein: Nuppu on hyvässä kunnossa, ei mitään jumeja löytynyt. Hitusen oli alaselkä tiukka, saattaa kyllä olla ihan eilisten agitreenien jäljiltä. Muuten on oikein vetreä, lihasta hyvin ja muutenkin fysiikaltaan mainio otus. Saadaan siis jatkaa treenailuja. Vielä kun käydään lonkka- ja muut kuvat tuossa helmikuun lopulla niin saadaan lopullinen varmistus.