Heh, meitsi ylitti itsensä ja treenasi koirien kanssa tokoa ulkona, huisia!

Justus pääsi priva-lenkille koska poikaparan päiväsuunnitelmat muuttuivat Janin sairastuttua. Justun piti päästä isin mukaan maalle, mutta kun sitä ei sitten tapahtunutkaan niin J lähti äiteen kanssa yksin iltalenkille. Voi sitä riemua :)

Ja kun fiilis oli molemmilla hyvä tehtiin pitkin matkaa tokoa. Se on jo sinänsä saavutus, että J suostuu lenkille tokottamaan. Yleensä tekee joo, mutta se on vähän sellaista kun kerran pakotat... Nyt oli tosi hyvä vire ja into, ja sitähän sitten hyödynnettiin.

Seuraamista pätkissä, edisti, paikkaa täytyy vähän alkaa hakea uusiksi. Käännökset parempia, tehtiin S:ää ja ympyrää.

Seisomista Virven koulutuksessa saaduin neuvoin. Lelu siihen kohtaa mihin seisottaa, n. metri kulkulinjasta. Tiukka seuraa käsky, seiso, paluu koiran taa - ja Justus pysyi, ei kääntynyt, HURRAA!! Näitä tehtiin pari, ja tehdään jatkossa lisää.

Maahanmeno moitteeton, palatessa annan vielä lisäkäskyn maalle, ettei vaan käänny. Mutta satunnaisesti, en joka kerta.

Kaukot, tehtiin yksi ainoa jossa lelu takapalkkana odottamassa. Nousi hienosti heti ekasta istumaannoususta, ja jätettiin siihen.

Pari luoksetulon pysäytystä, täytyy vahvistaa heittämällä lelu heti käskystä.

Pihalla tunnari niin että piilotin kapuloita vähän lumeen. Oma sekä yksi hämy. Ekalla nosti oman, koska ei edes nähnyt vierasta. Toisen nosti vieraan. Uudella käskyllä haki oman. Joo tätä mä en ehkä tee vielä yksin, koska tuli heti ongelma, mitä en osannut ratkoa.

Lisäksi noutoa. Tiukka odota, heitto ja palkka pysymisestä. "Hae" ja heti nostin jälkeen kehu ja lelu esille. Tuli vauhdlla. Toistettiin tämä uudestaan. Lopuksi sellainen missä vaadin tuomaan melkein liki ennen kuin otin lelun esiin ja kehuin.

Hieno Huttunen!

Nuppu pääsi vielä tokottamaan myös. Käännöksiä, oikein taitava. Jätin apukättä seuraamisessa vähemmän, ainoastaan vasemmalle käännöksissa autoin hieman.

Noutoa, leikittiin kapulalla, toi hyvin heti noston jälkeen lähelle. Lisäksi tehtiin kantotreeniä.

Liikkestä maa, oikein nätti.

Tunnari meni suht samalla tavalla kuin Justunkin... Itku

Sitten vielä pikkulenkille, ja ohitettiin hienosti pari koiraa sivulla kontaktissa.

Olipas aikaansaava koirapäivä, kivaa!