Justulla ja mulla vaihtui kevääksi koutsi, ja Jari veti ekat treenit keskiviikkona seuraavalla kuviolla (kiitos Heidi):



Aluksi siis hinkattiin pätkiä kuntoon. Vaikeuksia oli alun kepeille ohjauksessa, mutta kun itse rauhoitin tilanteen ja vaan pakitin, meni homma nappiin. Seuraava vaikeus oli päädyn aita pyöritys, Justushan ei tunnetusti käännyt esteiden päällä, vaan vasta niiden jälkeen laajoilla kaarteilla. No hiomisen jälkeen sekin onnistui. 15 ja 16 olivat myös haastavia, mutta vekeillä niistä selvittiin. Loppuun tehtiin koko pätkä, ainoa ongelma taisi olla 9-putkella, kun en vaan viennyt loppuun asti.

Nuppis treenasi torstaina. Alkuun tehtiin lyhyt pätkä kepeillä, putkilla ja puomi loppuun. Pätkä meni hienosti, Nuppis jopa varasti alkuun puomille, ja suoritti sen ihan kuin ikinä ei olisi ollutkaan mitään ongelmaa, JEE! Työvoitto siis! Toinen pätkä koostui aidoista, A:sta ja putkesta, ohjauksessa piti käyttää sylkkäriä välistävedon apuna. Tehtiin sellainen palikka versio namin avulla, kun ei ihan osata vielä, mutta hienosti se meni kuitenkin.

Perjantaina käytiin vähän treenaamassa Justun kanssa kisoja varten, keppejä kontakteja ja lyhyt radan pätkä. Nuppis teki myös vähäisesti rataa ja kontaktit, myös vinokepit. Alkaa hakemaan alkuun jo tekniikkaa oikein, mutta ei jaksa koko pätkää. Lisää treeniä siis.