Meidän seura järjestää pitkin kautta agirankingejä, joissa kilpaillaan omia seuralaisia vastaan. Pikainen yhteenveto säännöistä: Luokat on jaettu kahtia: möllit/kilpailemattomat ja kisaavat (1-3 luokkalaisille siis sama rata). Tuomaroidaan voimassa olevien sääntöjen mukaan. Koirakkoa ei tosin hylätä, vaan jokainen saa suorittaa koko radan ja väärästä radasta / hylkäyksestä saa kustakin kymmenen virhepistettä.  Lopputuloksiin otetaan mukaan kunkin osallistujan  neljän (4) parhaimman ranking-kilpailun tulokset, ja kunkin luokan parhaat palkitaan kauden lopussa.

Meidän koirat osallistui ekaa kertaa tälle kaudelle. Nupunkin ilmoitin mölleihin, kun pidemmät radatkin on alkaneet sujua aika mainiosti. J kun mölleillä ei ole keinua ja keppejä, joissa vielä vähän ongelmia, niin päätös oli helppo.

Nuppis teki kelpo radan, ohjaaja vähän töpeksi ja saatiin rata hyllytettyä muurin jälkeisen väärän putken valinnalla. Lisäksi päädyssä olevalla aidalla tuli kielto. Muuten meno oli oikein hienoa, Nuppis oli kuulolla ja teki mitä pyydettiin. Tulos siis 15 vp. Ihanneaika oli 48s, meidän aika ylimääräisistä putkien kierroista huolimatta -14,02 eli 33,98. Oikein hieno aloitus Nupun agiuralle! Nauru

Justus teki kisaavien rada, joka ensi alkuun näytti hyvinkin mukavalta ja suoritettavalta. Rataantutustuminen kuitenkin osoitti että kinkkisiä kohtia löytyy. Kepeiltä saatiin kielto, ja Justus meni sen käymään putkessa Huuto Toisen putken jälkeen huomasin olevani myöhässä, mutta Justus pelasti tilanteen hyppäämällä muurin, kuitenkin mun väärältä puolelta, jolloin saatiin vähän kaaria aikaiseksi liikaa, ja haltuunotto meni pieleen. Tässä vaiheessa tuli toinen hylly, kun bongasi edessä olevan väärän aidan. Loppu meni kuitenkin hyvin, ja erityisen tyytyväinen olen puomin ylösmenoon, kuunteli käskyn ja hidasti Hymy! Tulos siis 26,83, yliaikaa +1,83 (ihanne 40).

Videot:
Nupun rata

Justun rata