Tosi hyvä fiilis jäi tän päivän agikisoista!! Tosi kiva rata, sellainen oikeesti ykkösten rata, jossa kuitenkin kivasti pieniä tarkkuutta vaativia kohtia. Rataantutustumisessa tuli jo hyvä fiilis, kun ehdin käydä radan monta kertaa läpi.

Tulos 5 (harmillisesti loikkasi loppusuoralla puomin alasmenon yli, kun en käskyttänyt hidastusta ennen OTAa), aika 38,11 (ihanne 49), sijoitus 11.

 

Alku meni hienosti, haltuunotot yleensä ja vielä käännösten yhteydessä on olleet vähän hankalia. Nytkin vähän valui liikaa A:lle, mutta siitä ei välitetä. Putket imi tänään hyvin, se on hienoa, koska nekin on aika ajoin tuottaneet päänvaivaa. Mutta toisen putken jälkeisen A:lle ohjauksen tein rataantutustumisessa yleisön puolelta. Kepit oli aika lähellä, mutta toisessa päässä olisi syöttänyt suoraan kakkosena olleelle aidalle. Radalla päätin sitten vaihtaa puolta, ja se meni hyvin. A:n ylösmeno hiinä ja hiinä... Kepit Justus haki hyvin, oma ohjaus oli hieman, hmmm, äkkinäinen, mutta onneksi J pelasti päivän.

Keppien jälkeen piti ottaa tiukasti haltuun, sillä edessä oli suoraan putken pää. Käännös muurille oli tiukka, mutta onneksi Justulla on varma hyppytyyli. Loppu menikin suht alkuperäisten suunnitelmien mukaan. Paitsi se puomin alastulo, joka tosiaan loikattiin mallikkaasti yli. Mutta hienosti Justus taas irtosi viimeiset kaksi estettä, se on hyvä!

Tästä on hyvä jatkaa taas seuraaviin kisoihin!