Tänään seuran tokoranking, molemmat kävi treenaamassa kisaamista. Molemmista on videotakin, koitan koostaa viikonloppuna jonkun eheän kokonaisuuden.

 

Nuppu ITU-luokassa. Tuomarina Hannele Parviainen.

Luoksepäästävyys 10p
meni tuomaria vastaan, mutta ei siitä välitetty.

Paikkamakuu 1min, 9p
yksi koira juoksi melkein heti omistajalleen, jota Nuppu seurasi kummastuneena, ja nousi puolittain istumaan. Kävin laittamassa uudestaan maahan...

Seuraaminen kytkettynä, 10p
taitava pieni otus, perusasennot tosin vinoja.

Maahanmeno seur. yhteydessä, 6,5p
jäi puolittain istumaan, kävin auttamassa maahan.

Luoksetulo, 9,5p
vino perusasento loppuun.

Seisominen seur. yhteydessä, 9p
käsi avulla.

Estehyppy, 10p
täydellinen :)

Kokonaisvaikutus, 10p

Yhteensä siis 166,5p / 180p, ITU1-tulos, sijoitus 2/7. Nauru

Oikein tyytyväinen olen pieneen neitiin. Vähän kummoksui liikkuria, ollaan tehty pariin kertaan, mutta on ollut tuttu ihminen ja ollut suht lähellä. Nyt vieras, keskellä tyhjää hallia... Noh, näitä treenataan. Vinot perusasennot on olleet tiedossa, ja niihin otetaan taas tehotreeniä. Itseasiassa liikkeiden loppuja ollaan treenattu tosi vähän, ja niissä ne vinoudet tulee helpoimmin, koska odotetaan jo namppaa.

Treenataan siis vielä häiriötä, väliaikoja/odottamista, luoksepäästävyyttä, perusasentoja, seuraamisen tiiviyttä, jääviä... Sit se olis niinku siinä :)

 

Justus AVOssa, tuomarina Riikka Heiniemi.

Justulla oli suuret mahdollisuudet: olla joko ensimmäinen tai viimeinen, sillä AVOssa oltiin ihan vaan me keskenämme! Tehtiin paikkamakuu ALOlaisten seurassa, ja tästä syystä se oli minuutin lyhyempi.

 

Paikkamakuu 2min, 10p
patsas :)

Seuraaminen taluttimetta, 10p
taitava pieni otus, pari perusasentoa jäi tekemättä.

Maahanmeno seur. yhteydessä, 10p
hiano, pysyi, eikä kääntynyt yhtään ohittaessa!

Luoksetulo, 8,5p
pysähdys vielä vähän vaiheessa ja sen huomasi hiipimisestä. käytin sekä ääntä että kättä. pysähtyi kyllä mutta aika hitaasti.

Seisominen seur. yhteydessä, 9p
nosteli kuulemma tassuja, ja kääntyi ohitettaessa.

Noutaminen, 10p
saalisti kapulaa vähän, pureskeli tuodessa.

Kaukot, 8p
hirveesti kiinnosti takana sivulla ollut yleisö, pää kääntyili. Istumiset vasta toisella käskyllä.

Estehyppy, 5p
pah, bongasi kehänlaidalla, esteen vieressä olleen muurin tolpan päällä olleen kapulansa! hyppäsi mutta meni haistelemaan kapulaa, täysin esteen ohi siis. kävin kutsumassa esteen taakse, ja istutin. loppu meni hyvin.

Kokonaisvaikutus, 10p

Yhteensä siis 176,5p / 200p, AVO1-tulos, sijoitus 1/1. Nauru

Olen kyllä tyytyväinen siihen miten Justus teki liikkeet. Alut oli vähän tahmeita (=perusasennot), ja väliajan pälyili yleisöä. Suoritusta edelsi kylläkin muille uroksille räyhääminen hallin pihalla, mitä ei ole tehnyt siellä ikinä tuossa mittakaavassa, en oikein tiedä mikä äijälle tuli... Varmaan monen tekijän summa.

Mutta treenataan siis häiriökestävyyttä, yleisöä selän takana ja muutenkin, liikkeiden varmuutta, liikkeiden väliaikoja... Onhan tässä tekemistä, mutta palaset alkaa kuitenkin loksahtaa paikalleen. Niin, ja kertaakaan ei tainnut kehässä haukahtaa! Se on huimaa se!