Nuppu Nenuliini on satuttanut selkänsä jossain Itku Pienen selkä aristaa aika tavalla, Anu havaitsi sen viikonloppuna käydessään. Hieroja-Anne tsekkasi eilen treenien lomassa ja tänään käytiin eläinlääkärillä.

Nuppu aristaa voimakkaasti selän lihaksia rintarangan ja lannerangan alueelta.
Myös ventraalisesti tunnusteltuna voimakas kipureaktio. Niskan taivutus normaali, jalkojen asentotunto normaali, lonkkien veto taakse ja sivukierto normaalit.
Lihakset palpatorisesti jumissa lannerangan alueelta.

Että sellaista sanoi lääkäri. Hoitona kipulääkkeitä ja lepoa parisen viikkoa, lämmintä kipualueelle, esim kauratyyny. Hieronta ehkä ensi viikolla. Kahden viikon päästä paluu normaaliin liikuntaan vähitellen.

Mitään käsitystä ei ole mitä ja missä on sattunut, veikkaisin että viime viikolla tms. Oisko liukastunut, Justun kanssa painiessa nuksahtanut, tai sitten lyhyellä karkuretkellä metsässä tapahtunut jotain.... Joka tapauksessa kylmillä lihaksilla revähtänyt, se on todennäköisintä. Treeneissäkään ei viime viikolla oltu, sieltä ei ole peräisin. Harmittaa pienen puolesta, vaikkei se kipua mitenkään liikkeissä tms oireile, mutta selvästi teki kipeää kun ell kävi nikamat läpi.

No sinänsä, rakenteellisesti mitään vikaa ei pitäisi olla, Kennelliitosta tuli tänään viralliset tulokset. Lonkat säilyi A/A ja kyynärät 0/0. Ja polvethan oli myös 0/0, ja selkä terve.

No nyt sitten treenataan aivoilla, etsitään vaikka jälkikeppejä pihalla, jotta saa pienen rauhoittumaan. Eikä riekuta isoveikka-Justun kanssa, eikä telmitä vapaana. Remmissä käydään pikkulenkkejä.

Onneksi on kevät.