Nuppis hoidatutti itseään fysioterapeutilla. Voivoi, olihan tyttönen taas hurjan jumissa. No, hoitoaika on pitkittynyt, joten minnekäs se jumitus sieltä itsekseen häviäisi. Eniten aristaa vasenta puolta rintarangasta, olkavarren yläpuolella olikin oikein kunnon muljuva möhkylä, joka oli hurjan kipeä, ja on ollut sitä jo pitkään. Lannerangan ympärystä oli myös jumissa.

Yllättävän nätisti neiti jaksoi olla, mutta olihan se aikamoista vääntöä välillä. Selkä oli arka, ja mitta alkoi täyttyä kovin nopeasti. Hyvin kuitenkin sieti hoitoa.

Mennään torstaina jo CT-kuvauksiin. Sen jälkeen saadaan taas lisää tietoa missä mennään. Ensi viikon perjantaille on varattu uusi fyssariaika. Siihen mennessä CT-kuvausten lausunnot ovat varmasti tulleet, ja saadaan sieltä saatujen tietojen pohjata hoitosuunnitelma, jumppa-, hieronta- ja venyttelyohjeita kotiin.


* * * * * * *

Justus tulee kotiin viikonloppuna, hurraa. Poitsua onkin ollut jo ikävä, vaikkakin kotona on ollut ihanan rauhallista. Nuppu kun on niin erityyppinen, Justus tahtoo reagoida jokaiseen liikkuvaan otukseen (näin kertoo myös hoitopaikka...).. Nuppis vaan ihmettelee, saattaa vähän murrata tai haukahtaa mutta lopettaa heti kun sanotaan että riittää.

On kyllä sinänsä ollut ihan mukavaa viettää Nuppiksen kanssa laatuaikaa, ensimmäinen kerta kun ollaan neidin kanssa oltu näin pitkä aika ilman Justua. Vaikka Nupun jo suht hyvin tuntee, niin kyllä tänä aikana on oppinut muutamia asioita lisää neidin sielunelämästä :)