Jotenkin meidän treenit on alkaneet olla tokopainotteisia, ihme ja kumma. Agia Justun kanssa oon viikon sisällä kokeillut pari kertaa, pikkujuttuja: kontaktit, välistävedot, kepit ja eteneminen, mutta ei oikein enää tän mahan kanssa jaksa ja kykene juoksemaan. Ehkäpä me siis tyydytään vielä pienempiin juttuihin, haltuunottoihin, pikkupyörityksiin tms.

Mutta tokossa ollaan editytty. Ainakin paikkamakuusta voi taas sanoa että siellä maataan. Tosin tänään Justus nousi istumaan, mutta pysyi kuitenkin siellä. Kisoihin en tämän takia kyllä lähde ennen kuin ensi keväänä, ehkäpä tuo paikkis saadaan talven aikana taas kuosiin. Nuppu taas on aika etevä, on nyt tajunnut mitä paikalla makuu tarkoittaa, ja pysyy jopa ALOn mittaisen ajan.

Toinen mikä sujuu on tunnari. Tai no heinikosta me vielä etsitään, mutta molemmat käyttävät nenää ja etsivät. Ensi viikolla otetaan häiriökasa viereen ja aletaan siirtää sitä pikkuhiljaa oman taakse.

Ruutu etenee myös. Justulle aloitan kohta maahan-menon, niin hyvin se jo ruutuun löytää. Nuppis tietää myös mikä ruutu on, mutta sille pitää paikkaa vielä vahvistaa.

Molemmat on alkaneet tehdä seuraamisen sivuaskeleita. Justus on jo suht hyvä, mutta kärsimätön. Tarvitsee ehkä ottaa tämä ensi viikolla ryhmätreeneissä niin että joku katsoo. Nuppu tarvitsee apuja, sen perusasennot on muutenkin niin vinoja, että tarvitsee apuja oikean paikan löytämiseen. Peruutus pitäisi ottaa valikoimaan myös...

Nuppu on edistynyt kapulan pidossa, kykenee jo istuutumaan ja pitämään hetken, mutta toinen tassu nousee heti kertomaan että tää puuhökötys pitäisi saada pois suusta. Oon tehnyt isolla kapulalla, mietin että pitäiskö helpottaa vaihtamalla pienempään...

Justus teki tänään täydelliset kaukot, ilman että oli takapalkkaa. Näytin kyllä pallon ennen liikettä. Mutta olipa huippua! Luoksetulon seis oli vastapainoksi pelkkää hiipimistä, reagoi kyllä käskyyn mutta jatkoi hiipien.

Nuppis teki koko ALOn repertuaarin läpi, ehkäpä sen kanssa uskaltaisi nyt syksyllä kisoihin, kunhan hioo
- perusasennon suoraksi
- luoksetulon lopun
- liikkeestä seisomisen ja
- seuraamisen paikan, edistää hieman.