Vihdoin sain aktivoitua itseni ja lähdettyä treenaamaan tokoa jonnekin muualle kuin kotipihalle ja melkein suunnitelmien kera. Ja jopa kahtena päivänä, hyvä minä.

Lauantaina treeniseurana Paula ja borter Jami.
Nuppis aloitti ja tehtiin kontaktia ja lyhyttä seuraamista häiriön alaisena, Paula teki Jamin kanssa samaa vieressä. Tosi hyvin meni, oikein mainio pieni Nuppu. Sitten tehtiin jääviä, maahan ja seiso. Taidetaan tehdä kuuri pelkkää seisomista, koska se on taas täysin unohtunut. Noutoa kahden eri kapulan heittona, niin että ensin palautus mulle ja nami palkaksi, sitten lensi toinen. Ihan jees, tuo hyvällä vauhdilla, mutta palautuksessa tuppaa tiputtelemaan. Itse pitäisi skarpata, palkata pelkät sellaiset jotka tuo käteen ja toisekseen alkaa opettamaan kunnollista palautusta. Kapulan pito on nimittäin ihan kamalaa, ei sitä nytkään voinut pitää kuin hetken.

Justus teki ennen paikkamakuuta pienen pätkän seuraamista ja kontaktia. Vähän joutui huomauttamaan välillä mikä se onkaan. Paikkamakuita kaksi, toinen näkyvillä, toisella käynti lyhyesti piilossa. Oikein hyvä. Kaukoja tehtiin leikkien, pallo lensi maasta istumaan noustessa. Hyvä into, näitä kun jatketaan niin varmaan taas alkaa toimia. Liikkeenä tehdessä täytyy varoa ennakointia maahanmenossa... Luoksetulon stoppeja kanssa leikkien, ihan jees, mutta en täysin tyytyväinen.

Tänään sunnuntaina kavereina Mari kera Nipsun ja Alfin.
Justus paikkamakuussa, olin koko ajan näkyvillä. Vähän se pää pyöri, mutta pysyi. Piti tehdä vielä lyhyt piilossa, mutta viereiseltä pihalta tullut koira sekoitti suunnitelmat. Justus teki kaukojen istumista taas leikkien, ihan ok.. Lisäksi noutoa, jossa täytyy nyt alkaa kiinnittää huomiota tuontiin sivulle ja siitä palkkaamiseen. Luoksetulosta seisomista tehtiin pitkällä matkalla, tosi hyviä saatiin. Pidennettiin etäisyyttä pysähdyksestä mun tykö koko ajan.

Nuppis teki alkuun luoksepäästävyyttä ja sen jälkeen eilen ongelmaksi muodostunutta jäävää eli seisomista. Ihan alkeita, pakistusta ja namilla stop. Väliin pari missä sai namin vasta parin askeleen jälkeen. Sitten noutoa. Pari heittoa, sitten keskityttiin seisoessa kapulan ottoon ja siitä istumiseen. Tai yleensäkin kapulan pitoon istuessa. Ne alkoi sujua, tosin vaan niitä hetkellisiä, mutta kun se tuottaa Nupulle hankaluutta niin riemuitaan niistäkin. Loppuun vielä luoksetuloa, palkattiin pari siitä että odotti, koska ekalla meinasi varastaa liikkurin käskystä. Lisäksi keskityttiin sivulle tulon ohjaamiseen, koska tuli vinoon, jos edes tuli. alkoi sekin sujua, kun muisti tarpeeksi kaukaa avustaa kädellä.

Hurjan kivaa oli treenata pitkästä aikaa, huomenna taas ennen kuin karataan mökille loppuviikoksi!!!