Nuppu kävi näyttämässä leikkaushaavaa Janin kanssa Helmessä. Hyvin oli parantunut ja solmukohtakin häviää varmaan kuukaudessa. Nyt saadaan taas riehua ja temmeltää. Eilen jo annoin olla pihalla vapaana, ja siitä Nuppis olikin oikein mielissään. Veikan kanssa oli ihanaa olla "vähän" hippasilla

Nuppu antoikin haavan olla rauhassa toipilasaikana, kertaakaan ei siihen koskenut. Sen takia Nuppu sai lopulta meidän ollessa kotona olla ilman kauluria melkein koko ajan viime viikolla. Hermot siihen törttöilyyn meinasi mennä vähän kaikilta. Muutamana päivänä koitettiin paitaa, ja se toimikin ihan hyvin hetken, mutta jotenkin Nuppu lopulta onnistui sen saamaan pois päältään. Hannen uimapuku kikka tuli sen verran myöhään, ettei sitä enää tarvittu, mutta täytyy pitää se mielessä tulevaisuutta varten.

Hyvä uutinen on myös se, että paino on alkanut vihdoin tippua, viikossa oli lähtenyt taas 400g, eli nyt Neidillä on massaa 18kg:n verran, Kesällä sitä taisi olla 19,6... Eli oikeaan suuntaan ollaan menossa, vihdoin!!  Tosin ruokaa pikkuinen saa kyllä tosi vähän, vajaan desin aamuin illoin, mutta kaipa se on sitten riittävästi. Ahnehan tuo on, voisi syödä varmaan koko ajan, jos ruokaa olisi tarjolla. Mutta vielä pitäisi ainakin kilon verran tippua, niin alkaisi olla "oikeissa mitoissaan".

Kamalaa touhua tämä laihduttaminen, mutta selänkään takia ei ylimäräiset kilot ole Nupulle hyväksi, vaikkei muutenkaan.