Tänään startattiin Nuppiksen kanssa ekaa kertaa tokokisoissa eli siis ALO-luokassa. Hurjasti jännitti, vaikkei ehkä ihan niin paljon kuin Justuksen kanssa mutta kuitenkin. Lisäjännitystä toi se että että otin päikkärit ennen kisoihin lähtöä ja olin laittanut kellon soimaan - väärään aikaan... Onneksi sisäinen kello herätti, mutta lenkki jäi koirien kanssa hippasen lyhyeksi...

No mutta niihin pisteisiin ja suorituksen analysointiin. Tuomarina toimi tänään Saija Pollari ja paikkana meidän "kotikenttä" Janakkalassa.

Luoksepäästävyys 9
Nuppu meni tuomaria vastaan, kiemurteli ja mielisteli...

Paikkamakuu 10
Huh, se pysyi! Tämä jo pelasti koko kokeen Oltiin rivissä toisena, ja tuomari sanoi kuulleensa piippausta, mutta koska ei tiennyt oliko se ensimmäinen vai toinen ei pistevähennyksiä tullut, hihiii.

Seuraaminen kytkettynä 9
Vähän oli käännöksissä menossa maahan, ja vika perusasento oli vino. Muuten oikein tyytyväinen, kontakti hyvä ja käännökset täpäkät.

Seuraaminen vapaana 9,5
Tuomarin kommentti: nättiä seuraamista. Mun mielestä oli vähän lopussa väljää ja perusasennot taas vinoja. Käännökset ei ihan niin teräviä ja kontakti vähän tippui lopussa.

Liikkestä maahanmeno 10
Ei mitään huomauttamista, nätti.

Luoksetulo 7,5
Ongelmana on ollut liikkurin käskystä ennakointi, mutta nyt ei hievahtanutkaan, bra. Mutta tuli sellaisella innolla ja vauhdilla että törmäsi muhun vähäsen. Takaa kuului samaan aikaa haukahdus jota kääntyi katsomaan ja unohti tehdä vikan perusasennon....

Liikkeestä seisominen 0
Meni hienosti maahan, mutta tää nyt olikin tiedossa että hyvänä päivänä onnistuu, toisena sekoittaa. Mulla tuli joku ajatuskatkos vielä juuri kun olin sanonut valmis. Jouduin hetken miettimään mitä tehdäänkään ja voi olla että se epävarmuus sitten tarttui Nuppuun. Virittelyt jouduin tekemään myös ennen liikettä kahteen kertaan, kun reagoi johonkin ääneen taustalla. Voi olla että se toinen virittely meni vähän hutiloidusti.

Estehyppy 6
Noh, hyppäsi hienosti, mutta loppu menikin sitten askeltamikseksi ja temppuiluksi  Siirtyi esteen takana käskyn jälkeen ja vielä lisää kun lähdin kohti. Perusasentoon kaksi käskyä, toisella meni sitten maahan...

Kokonaisvaikutus 9
Tuomarikin sanoi että alkoi hyvin mutta lopussa sitten vähän levisi. Työskenteli kuitenkin koko ajan hienosti, ja siitä hyvät vaikutuspisteet. Ja niinhän se meni.

Pisteitä yhteensä 158,5, eli jäätiin ihan hippasen siitä ykköstuloksesta.... Tosi tyytyväinen olen kyllä, vaikka kyllähän se harmittaa kun noin pienestä jäi kiinni. Tosi hyvin Nuppu työskenteli ja teki juuri sen mitä osaakin. Pientä viilausta on vailla, juuri nuo perusasennot ja häiriöön reagointi. Takapään käyttöä vähän voisi tehostaa ja varmuutta tietenkin eräisiin liikkeisiin...

Mutta kyllä se vaan on taitava pieni eläin Nyt treenaillaan loppuvuosi ylempien luokkien liikkeitä ja katsellaan sitten kisoja uudestaan keväällä.

Liikkeet on muuten myös videolla, lisään ne myöhemmin, kunhan ehdin vähän fiksata niitä ensin.