Pieni Nuppu on ihan reppana. Tai no, nyt alkaa ehkä jo vähän reipastua ja olla oma itsensä, reilu vuorokausi leikkauksen jälkeen.

Eilinen ilta ja yö meni ihan kokonaan haahuillessa edestakaisin, käveli vaan ja piippasi Ei varmaan nukkunut yöllä ollenkaan, enkä minäkään sitten liiemmin. Justuskin oli kummissaan kun sisko jolkottelee vaan ympäriinsä, eikä rauhoitu. Välillä Justus heräsi siihen kun Nuppu törmäili kaulurin kanssa, ja siitä alkoi sitten vahtipöhinät, että kuka kumma yrittää hänen reviirilleen keskellä yötä...

Ruoka kyllä maittoi jo illalla, ja kun oli ihan hereillä ja käveli ihan kunnolla niin ruokaa sitten vähän saikin. Samoin aamulla. Tosin koitetaan nyt pitää tiukka linja ruokavalion suhteen, kun Nuppu on edelleen pieni Pulla Eli vähennetään vielä vähäsen (syö nyt desin aamuin illoin), ja jos saa muuta niin sitten ei tipu kuppiin ruokaa edes sitä vähää. Edellisestä lääkärireissusta tosin oli kilo tultu alaspäin, joten suunta on oikea. Josko vielä saisi kilon tai kaksi... Painoa nyt siis 18,4.

Nyt päivällä Nuppu on ottanut muutamat parinkymmenen minuutin mittaiset tirsat, mutta on aina herätessään singonnut ihan päätä pahkaa hirveällä vauhdilla suuntaan jos toiseen. Varmaan kipuihin herää. Ulkona/takapihalla olisi hyvä olla, jos vaan antaisin siellä kölliä. Sinne pyytää koko ajan. Äsken käytiin pikkulenkillä, ja siitä oli kovasti mielissään. Kävi heti nukkumaan eteiseen kun päästiin sisälle. Sohvallekin jo hyppii ja sieltä alas, jos ei ehdi hätiin. Se ei välttämättä ole ehkä vielä hyvä juttu.

Mutta eiköhän se tästä ala mennä parempaan suuntaa. Miimi ehdotti kaulurin sijasta t-paitaa mahan suojaksi, täytyy sitä koittaa tässä viikonloppuna kun ollaan kotona. Jos toimii, niin kauluria pidetään vaan jos jää yksin kotiin.