Molemmat kävivät eilen Annella hieronnassa.

Justus oli käyttäytynyt kuin enkeli, Janin kanssa kävivät. Oli kuulemma mennyt kiltisti maahan ja ollut siellä silmät kiinni ja nautiskellut. Hassu ukkeli! Pikkuisen oli tokoniska jumissa ja alaselässä jumitusta ja ehkä vähän kipeäkin, muuten kunnossa.

Nuppu oli ookoon tuntuinen, mutta selvästä hoidon tarpeessa. Edellisestä kerrasta ehtikin kulua vähän luvattoman kauan. Nuppu oli vähän jännittynyt muutenkin, ja virtaa oli taas niin hirveästi.... Mutta loppua kohden rauhoittui. Seuraavaksi käydään fyssarilla ja koitetaan käydä vielä hieronnassakin Annella ennen kuin baby tulee maailmaan.

Käytiin vielä Nupun kanssa eläinlääkärin aulassa vaa'alla tsekkaamassa painotilanne. Kylkiluut on nimittäin tuntuneet jo pari viikkoa ja muuten Nupusta on tullut paljon virtaviivaisempi ja sutjakamman näköinen. Puntari näyttikin sitten 16,8 kg!! Jippii, ollaan siis menty hienosti oikeaan suuntaan! Tuossakin saattaa olla vielä muutama sata grammaa hihnaa ja pantaa, kun niitä en voinut ottaa pois. Mutta onpa kiva että vihdoin ollaan päästy siihen, mitä ollaan useampi kuukausi yritetty.