Pikkukoira pääsi treeneihin, ja olipa taas virtaa ja intoa niin että oikein nauratti.

Aloiteltiin kontaktilla, sivuille tuloilla ja lyhyillä seuraamisilla, ihan vaan muutamia askeleita. Kontakti jees, sivulle tuli taas vinoon. En saanut niitä muuten korjattua, joten mentiin sitten seinän viereen ja teki tosi hienosti siinä. Yhtään ei tarjonnut ulompaa etujalkaakaan edemmäs, minkä tekee yleensä.

Sitten aloittettiin liikkestä istumista, samaan tapaan kuin Justus viime viikolla eli pakiteltiin ja käskytin ja heittelin nameja kun teki oikein. Nuppukin tarjoili ensin maahanmenoa, mutta saatuaan alkuun vähän käsiapuja tajusi nopeasti mitä tehdään.

Noutoa. Ensin ihan vaan muutama kapulan haku, tosi hienosti ja nopeasti haki ja toi. Mutta se luovutus onkin sitten ihan olematonta, yleensä sylkäisee vaan maahan. Noh, aletaan tehdä ihan yksinkertaisia kapula suussa seuruuttamisia, ja siitä istumaan menoja. Menikin jo tosi nätisti kun muutama tehtiin.

Loppuun juostiin ruutuun, ekassa kävi Nupulla joku ajatusvirhe: juoksi hienosti, mutta kääntyi ruudun edestä ihan täysiä tulemaan takaisin! Hassu, selkeästi se tiesi mitä oli tekemässä, mutta oliko ruudussa oleva lelu sitten väärä vai mikä lie... No käytiin yhdessä leikkimässä ruudussa ja sen jälkeen tehdyt toistot meni hienosti.