Nupun kanssa oltiin eilen pitkästä aikaa fysioterapeutilla tsekkaamassa selän kunto. Selkäähän kuntoutettiin pitkin kesää ensin fyssarin avustuksella ja sitten jatkettiin pelkällä hieronnalla. Eilen oli sitten viimein aika käydä kontrollissa, ja selvittää miten selkä on nyt sitten säännöllisen epäsäännöllisiin hierontoihin reagoinut. Vähän jänskätti mennä, vaikka oma mutu parin edellisen hieronta kerran ja Nupun olemuksen mukaan oli että ihan suht ok pitäisi olla.

Heli kirjoitti mulle yhteenvetoon näin:
"Hierottaessa selkä tuntuu lihaksiston osalta hyvältä, ei arista rangan kevyttä paineluakaan.
Lihaksistossa tänään vtj semitendinosus sekä vej pectoralis-alueella tiukkuutta."

Eli selkä on siis tullut kuntoon ja pysynyt kunnossa hieronnalla normaalista elämästä huolimatta. HURRAA!! Eihän se selkä siis edelleenkään terve ole, eikä tule olemaan, mutta se ettei Nuppu aristele ja oireile sitä on älyttömän ihanaa!!! Niin hyvä fiilis oli kun lähdettiin ajamaan kotiin että! I-HA-NAA!!!!

Tuo viimeinen kommentti Helin lausunnossa koski siis muuta lihaksistoa: vasemmalla puolella sekä rintalihas että takasen ulkoreuna oli vähän tiukka. Saattanut tulla jostain tiukasta käännöksestä juostessa tms. Eikä se olisi mikään ihme: Nuppu on viime aikoina saanut hassuja hepuleita takapihalla (=mikä sekin kertoo Nupun olevan ihan kunnossa ). Aina välillä saa noita juoksuhepuleita, lumen tulon jälkeen taas vähän useammin, hassu pikkuinen.

Fyssarille seuraavan kerran tammi-helmikuun vaihteessa. Tässä välissä jatketaan hierontaa.