Ja toinen rasti siitä hyvästä että päivitän pitkästä aikaa blogia!

Justus pääsi eilen tokoilemaan.
Treenitaukoasta ehti tulla jo luvattoman pitkä (satunnaisia pikkuhommeleita lukuunottamatta), joten mä asennoidun treeneihin kurinpalautuksen omaisesti, tai niin mä suunnittelin...

Treeneissä oli kivaa, mutta iski melkein ramppikuume, kun yleisöä olikin yllättävän paljon. Treeniryhmän osallistujamäärä oli meidän tauon aikana tuplaantunut, ja sen myötä tietysti treenit piti hoitaa hieman järjestelmällisemminkin.

Justus teki AVOn liikkeitä, ajatuksena tarkistaa missä mennään ja miten. Ihan siedettävää kontaktia ja seuraamista. Koitin kepillä jäätä ja tehtiin kaukot ja luoksetulo stopin kera käskytettynä, huimaa että ne onnistui lähes täydellisesti!!! Seisomisessa yllättäen kääntyi taas mun ohittaessa, sitä täytyy taas työstää.. Noudon luovutus oli surkea, tuli ihmeellisesti vinoon eteen istumaan. Ja koukkasi toisella kertaa moikkaamaan Tarjaa joka käveli hallin reunalla, ja jäi ihmettelemään kun Tarja ei huolinut kapulaa, hassukka =)

Loppuun tehtiin vielä paikkamakuut, J oli ensin vauva-ryhmän kanssa. Kävin pari kertaa piilossa ja pysyi hyvin. Sitten mentiin vielä "EVL"-ryhmään, ja pysyi taas tosi hienosti. Voikun jatkuisikin näin, eikä tulisi taas epäonnistumisia. Tosin hallissa meidän makuut on aina olleet EVL-luokkaa, ulkona on tullut niitä nousuja ja poistumisia.

Lisäjännitystä treeneihin toi muuten vielä se että oltiin liikkeellä koko perheen voimin, eli Jani oli meidän pikkumiehen kanssa myös mukana. Oli iltauni aika, mutta kun ei koskaan tiedä miten herää, niin lähtivät mukaan. Hätätapauksessa olisin voinut syöttää hallilla. Vastiketta meillä ei anneta, ja omaa maitoa saan pumpattua talteen vasta huomisesta lähtien kun saan pumpun kotiin. Mutta hyvin meni, ja lähtevät kuulemma toistekin, eli heti huomenna, kun mennään itsekseen treenaamaan päiväsaikaan :)