Kiltti äiti herätetään, osa 2 eli Korteen Merjan tokokoulutus tälle päivälle tuli sitten peruttua. Justus aivasteli eilen iltapäivästä muutaman kerran aika voimakkaasti ja iltalenkillä tuli sisäänpäin niistoa. Ja muutenkin oli jotenkin normaalia vaisumpi. Soitin sitten heti Julialle ja sanoin ettei tulla tokokoulutukseen, jottei levitetä muihin. Mietin myös että olisiko kennelyskää, mutta siinähän yskitään, eikä aivastella.

Täytyy nyt seurata ja tarvittaessa käydä ell hakemassa lääkettä. Mietin että kun meillä on aina Justus joka sairastuu näihin tauteihin, että onko se jotenkin normaalia herkempi? Vai olisiko niin että vaikka viime talvenakin laitettiin 3 stronghold-kuuria putkeen niin se ei vaan sitten Justuun tehoa. Oireet lievenevät ja punkit jää nenään ja vaivaavat sopivan hetken tullen....?

Menee taas paljon treenejä sivusuun. Ja mietin että näinköhän meillä jää sitten ne tokokokeetkin käymättä..? Tärkeintä tietenkin on että Justus tulee kuntoon ja täytyy toivoa ettei Nuppu sairastu.