Päästiin vihdoin Justun kanssa agitreeneihin, toista kertaa tänä vuonna. Mutta sitten kävikin niin että treenikaverit oli kipeenä tai muuten varattuja, ja "jouduttiin" treenaamaan ihan keskenämme. Noh, raahasin sitten koko lauman treeneihin, Janin ja Elmerin häiriöksi ja Nupun tokoilemaan.

Olipas huippuhauskaa. En ottanut mitään paineita Huttusen kanssa, mutta päätin että haltuunotot ja kontaktit karjutaan. Ekassa pätkässä oli huippuvaikea puomi; putken pää ihan siinä vieressä. Kerran meni putkeen, mutta muut sain kuin sainkin ohjattua puomille. Hieno Huttunen. A livahti kanssa kerran ilman ylösmenolle pysähtymistä, mutta muuten nekin oikein oivallisia. Kepit hienot. Oli kivaa!

Nuppu oli ihan liekeissä kun tajusi mihin oli päässyt. Nuppu teki vähän perusasentoja, muutaman seisomisen ja sitten noutoa. Haki kapulaa hienosti laukalla molempiin suuntiin, ja mikä parasta: istui nostamatta toista etutassua kertaakaan! Tästä palkaksi Nuppu pääsi minihypyillä agittamaan pari lyhyttä pätkää! Pikkuinen oli niin tohkeissaan! Ja näytti taas mitä menetettiin selkävian takia... Olis se vaan ollut niin ihana agikaveri