Eilen pitkästä aikaa treeneissä.

Justus oli paikkamakuussa, makasi kauniisti 2,5 min, kävin välillä näkyvillä piilosta. Istuminen myös ok, palkkasin muutaman kerran välissä, kun häiriötä (makuullemenijöitä) oli aika tavalla.

Juuson treenit oli vähän improvisointikerta. Sivulletuloja, koitin korjata vinoutta. Muutama lyhyt seuruu pätkä. Noutoa, heittelin kapulaa, ja palkkasin lelulla nostoista. Loppuun yksi koko liikkeenä, ohjasin kädellä sivulletuloon. Sitten ruutua pitkästä aikaa. Pari helppoa alkuun, vietiin yhdessä lelu tai appari laittoi. Sitten hämyvienti, josta palkkasin heittämällä pallon itse. Ihan hyvät treenit, vaikka J haukkuikin luvattoman paljon.

Nuppiksen kanssa improvisoitiin myös, virtaa oli taas sata kertaa tarvittava määrä. Korjattiin käsiavuilla vinoja perusasentoja. Noudettiin kapulaa, palkkasin nostoista, ja saatiin hyvällä laukalla kapulaa jopa melkein mulle asti. Kapulan pitoa, yritin estää kädellä ja esteellä meidän välissä tassujen noston. Muutaman lyhyen onnistuneen tekikin, täytyy vaan jatkaa näitä kotosalla. Hyppyä, meni tällä kertaa hyvin yli, mutta seisominen paikallaan tuotti vähän ongelmaa. Siitä palkattiin siis aika paljon. Loppuun ruutuun juoksua.

Isä ja poika pärjäsivät kotona sillä aikaa hyvin. Maidot riitti juuri ja juuri, ja kotona odotti väsynyt mutta hymyilevä Elmeri =)