Tiistaina vedin ensin ALO/AVO-ryhmän treenit ja sitten jäätiin treenaamaan molempien omien kanssa TTT-ryhmään. Vähän jännitti miten miehet kotona selviää, mutta hyvin niilläkin meni, kun oli oman äiteen maitoa ja vähän korviketta apuna.

Justus etenee perusasentojen ja seuraamisen painamisen kanssa seuraavasti: palkataan hetki vasemmalta korostaen, joko antamalla nami ulkokautta tai heittämällä lelu "ulos". Noutoon kokeillaan asteittaista matkan ja heiton pidentämistä: ensin vien kapulaa asteittain kauemmas, ja kun tämä sujuu alan heittää asteittain pidemmäs. Josko sillä saataisin nostaminen vähän kauniimmaksi. AVO-hyppy unohdetaan hetkeksi, ja tehdään leluilla hyppynoutoa esteen yli paluun kanssa, josko sillä saataisiin esteen sivuun hyppääminen kuriin.

Nuppusen perusasentoja koitetaan rauhoittaa palkkaamalla takakautta, eli nami oikeasta kädestä takakautta vasempaan ja sitten Nupulle. Nuppu on niin ahne että pompottaa käteen kiinni, jos ottaa vasemmasta taskusta tai pitää kädessä. Auttoi heti. Kuurina seisomista myös, vähän ongelmaa joka seisomisliikkeessä. Jatketaan takapalkalla mutta koitetaan myös etupalkkaa, jottei alkaisi kääntyä.

Kapulan pitoon saatiin myös korvaamaton neuvo, mikä auttoi heti (kiitos Veera!!!): Nuppu istumaan, kapula suuhun ja uusi istu-käsky. Heti alkoi etutassut pysyä maassa!! Hurraa, joskus voi noin pienestä olla asia kiinni!