Justun kanssa päästiin rotupiireistä tutun Miljan oppiin ohjauskuvioiden merkeissä. Nämä neuvot tulevat meille tosi tarpeeseen, varsinkin näin pitkän tauon jälkeen.

Tiesin että hommaa on paljon tiedossa, jotta päästään taas sille tasolle missä oltiin ennen taukoa, mutta vähän tuli yllätyksenä että Justus oli ihan korvaton ja ampaisi sinne tänne hyppien minkä tahansa esteen eteensä sai.. Luulin että se pysyisi edes jotenkin näpeillä mutta ei sit näköjään Ja mulla on kunto ihan nollissa, kestää hetken ennen kuin kykenen taas pysymään sen ohjuksen kannoilla... No kesäkuussa on tarkoitus kisata, onhan tässä kuukausi aikaa, heh!

Ratapiirroksen koitan saada aikaan jossain vaiheessa, mutta tässä suusanallinen selvennös.

Pikkasen oli siis pojalla virtaa.... Autosta otin ulos ja ehdin hetken pyöritellä ennen radalle menoa. Ja sehän oli ihan vikatikki, koska Justus tarvii ennen rataa tokosulkeiset ja paljon palkkaa, jotta tietää että käteen kannattaa tulla. Ja se onkin meidän yksi parannuskohde: käteen tuleminen ja haltuunotot.

  • Radalla oli muutama tiukka kurvi ja niistä ei selvitty oikein kunnolla, kun en muistanut ottaa haltuun. Pitäis muistaa treenata jo ennen hyppyjä haltuunottoa...
  • Kepit Justus haki hienosti, mutta tarvitsee selkeästi kannustusta että tekee oikein, jotta pystyy jatkamaan siitä eteenpäin. Nyt jäi nimittäin seisomaan lähes paikalleen ekaan väliin (ja varmaan myös odottamaan mua, kun enhän mä ollut siellä päinkään vielä...)
  • Tiukkaa takaaleikkausta putken edessä ei kestä, olishan mun se pitänyt muistaa, kun putkille menoissa on muutenkin ollut ajoittain ongelmaa. Ja jos se takari onnistuu suoremmassa etenemisessä niin pitäisi muistaa huudella millä puolella on.
  • Vekkaukset ennen esteitä auttaisi oikeiden esteiden hakemisessa.
  • Kropan käyttö suunnan näyttämiseksi.

Että sellainen lista. Siinä hommaa hetkeksi.