No ei nyt ihan, mutta melkein. Nupun kokeisiin on pari viikkoa aikaa, ja vielä olis hiottavaa. Tästä päivästä alkaakin meidän kokeisiin valmistautuminen oikein urakalla. Kolmena päivänä tällä viikolla mennään kentälle ja loppuviikkoa koitetaan treenata sitten kotikonnuilla.

Treenattu siis on, kotona, eri koirien kanssa, erilaisilla kentillä... Palaset alkaa taas pikku hiljaa loksahtaa Nuppusen päässä kohdalleen. Siis se että mitä se tokotöiden tekeminen olikaan. Hienosti on vire pysynyt, 30 asteen helteessä (varjossa tosin) kokeiltiin 3 liikettä kisanomaisesti ja hyvin meni. Väsähti kylläkin mutta liikkeet teki koko ajan työskennelleen. Hieno pieni eläin Seuraaminen kylläkin huolestuttaa, ja se onkin tällä viikolla oikein tehosyynissä. Siinä ei ihan kestävyyttä ole vielä tarpeeksi, mutta toivottavasti saan sen vielä parannettua.

Justus on myös päässyt toteuttamaan itseään agilityareenoille. Treenit viime viikolla piti sisällään hallittuja irtoamisia. Molemmat sanat tuottavat meille yleensä tuskaa, mutta tällä kertaa äijä loisti!! Se oli niin taitava, vaikka käytännössä oli vasta toiset treenit pitkän tauon jälkeen ja ekoistakin oli jo melkein kaksi viikkoa. Kun vaan saan oman liikkumisen, ohjauksen ja kropan käytön kuntoon, niin eiköhän se meidän yhteinen agisävel taas löydy! Agility on ihanaa

Ja jo muutaman viikon jälkeen voin todeta että taisin tehdä ihan oikean päätöksen kun keskityn molempien kanssa niiden omiin lajeihin tänä kesänä. Tuntuu että esim. Justuksen agiasiat on munkin päässä alkaneet löytää oikeille uomilleen ja tiedän mitä täytyy tavoitteiden saavuttamiseksi tehdä. Noh, eri asia on tietysti miten käytännössä tapahtuu, heh.

Pikkumies Elmerikin pääsee taas koirakentille mukaan kun käydään päiväsaikaan treenaamassa. Pikkuinen on kehittynyt kovasti viimeisten viikkojen aikana, eikä varmaan mene kauaa kun jo mönkii mennä tuolla lattialla ihan itsekseen. Elmeri on meidän aurinko, hymyllään ja kikattelullaan saa pienet ja vähän isommatkin murheet aina unohtumaan

Kännykän kameran otokset ei oo mitään hyviä,
mutta se sattuu yleensä olemaan se lähimpänä oleva kamera...